Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

De runde smakene til den hvite misoen passer perfekt til kylling

Denne japanskinspirerte kyllingretten sprøstekes og karamelliseres i ovnen, og serveres med stekte Tenderstem-brokkoli og et dryss med sesamfrø.

 

 

Oppskriften er beregnet til 4 personer.

 

Du trenger:

  • 600 g babypoteter, halvert
  • 2 ss hvit miso
  • 1 ss sesamolje
  • ½ ss mirin
  • 3 ss flytende honning
  • 1 ss soyasaus
  • 8 kyllinglår, med skinn
  • 240 g Tenderstem-brokkoli
  • 1 ss sesamfrø

 

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200C

  1. Legg babypotetene i et rektangulært fat og sett det i den forvarmede ovnen mens du tilbereder marinaden.
  2. Bland miso, sesamolje, mirin, honning og soyasaus og visp for å kombinere alle ingrediensene.
  3. Lag snitter i kyllinglårene og dekk dem med marinaden. Ta potetene forsiktig ut av ovnen og legg den marinerte kyllingen oppå. Stek i 35 minutter.
  4. Ta fatet ut av ovnen, ha i brokkoli og dryss med sesamfrø. Sett det tilbake i ovnen i 10–15 minutter til kyllingen er sprø og karamellisert, og potetene og brokkolien er gjennomstekte.

 

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Le Creuset.

 

Her er forslag til produkter du trenger for å lage denne retten:

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.