Hopp til hovedinnholdet

Slik pynter vi til Påske og feirer at våren kommer

Påsken er både en høytid og en feiring av at våren kommer. Vi pynter med grener og vakre blomster, og egget er med både på frokostbordet og til pynt.

 

 

Swedish Grace med sitt vakre hveteaksemønster passer til de fleste anledninger, også i påsken. Serien har allsidige deler som passer til middagsbordet, og er en selvfølge på frokostbordet med sine elegante eggeglass. Dekk bordet med duse tekstiler, fargerike blomster og egg.

 

Tips! Marmorering av egg er en morsom aktivitet, med en enkel teknikk som gir et utrolig fint resultat! Marmoreringsfarger og –pulver får du kjøpt fra hobbybutikker.

 

Vårkolleksjonen til Royal Copenhagen ønsker våren velkommen med vakre, individuelle blomster, og forstørrede kronblader som draperer seg over egget. Hver vår blir nye blomstermotiver til med intense farger, som inviterer deg til å oppdage og sette pris på hver blomst i detalj. Eggene er fine til å henge i vinduskarmen, på store grener og blomster, eller bruke de som pynt på spisebordet.

Farger gjør noe med oss, og forskjellige farger i hjemmet er med på å påvirke vårt humør. Hvordan påvirker fargene på Royal Copenhagens egg deg?

 

Løvetannens rå skjønnhet og friske gulfarge gir energi, kreativitet og optimisme. Hvem blir ikke glad av gul?

 

Iris delikate blånyanser. Blå er verdens mest populære farge, og det er ikke så rart. Det er fargen på himmel og hav, og det å ta med oss naturen inn gir ro og harmoni.

 

Kvedens dype oransje skaper livlige toner og varme. Den gir energi akkurat som gult, og gir oss også matlyst! Perfekt til å pynte bordet med.

 

Tekst: Kristin Lauvdal. Foto: Rörstrand og Royal Copenhagen.

 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.