Pizzaboller
Disse pizzabollene må bare prøves – enkle å lage, superdigge og perfekte til lunsj, kveldskos eller matpakka!
Dette trenger du:
- 2 ts tørgjær
- 4 dl lunka vann
- 2 ss nøytral olje
- 1 klype salt
- 10 dl hvetemel
Fyll:
- 5dl revet ost
- 145g skinke (ønsket fyll)
- 1,5 ts oregano
Slik gjør du det:
- Rør gjæren ut i lunkent vann og tilsett olje, salt og hvetemel. Kna deigen godt og la den heve i én halvtime, eller til dobbel størrelse.
- Kjevle ut deigen til et rektangel. Og ta på pizzasaus, ønsket fyll og ost. Deretter ruller du dette sammen og skjærer skiver, før bollene leggs på et stekebrett.
- Dekk til brettet og la bollene etterheve i 20 minutter. Så steker du pizzasnurrene midt i stekeovnen på 225 grader i 12-15 minutter. Avkjøl dem litt på rist før de spises.