Pizzaboller

Disse pizzabollene må bare prøves – enkle å lage, superdigge og perfekte til lunsj, kveldskos eller matpakka!

Stekebrett med pizzasnurrer

Dette trenger du: 

  • 2 ts tørgjær
  • 4 dl lunka vann
  • 2 ss nøytral olje
  • 1 klype salt 
  • 10 dl hvetemel 

Fyll:

  • 5dl revet ost 
  • 145g skinke (ønsket fyll)
  • 1,5 ts oregano 

Slik gjør du det:

  1. Rør gjæren ut i lunkent vann og tilsett olje, salt og hvetemel. Kna deigen godt og la den heve i én halvtime, eller til dobbel størrelse.
  2. Kjevle ut deigen til et rektangel. Og ta på pizzasaus, ønsket fyll og ost. Deretter ruller du dette sammen og skjærer skiver, før bollene leggs på et stekebrett.
  3. Dekk til brettet og la bollene etterheve i 20 minutter. Så steker du pizzasnurrene midt i stekeovnen på 225 grader i 12-15 minutter. Avkjøl dem litt på rist før de spises.
Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.