Rosendahl Soft Spot solar circular 18,5 cm sky blue
Rosendahl Soft Spot solar circular 18,5 cm sky blue
Kupong
Nettsortiment

Rosendahl

Soft Spot solar circular 18,5 cm sky blue

  • Stemningsskaperen
  • Moderne
  • Praktisk

799,-

Ikke på nettlager

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

KLUBBTILBUD! Få 200,- i rabatt ved handel for 400,- eller mer. Gjelder ikke nedsatte varer, varer merket «bra deal» og enkelte unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og gjelder t.o.m. 31. mai.

Beskrivelse

Soft Spot solar circular 18,5 cm sky blue, fra Rosendahl.

En moderne oppdatering av den kjente stemningsskaperen. Den nye Rosendahl Soft Spot Solar Circular-serien er en videreutvikling av den ikoniske Soft Spot Solar-lykten. Den er et eksempel på hvordan Rosendahl ønsker å skape design som varer. Akkurat nå. Og i tiden som kommer. Lykten er utstyrt med et solcellepanel som lar solens stråler forsyne det oppladbare batteriet med solenergi. Lyktens formspråk er basert på sirkulære former, akkurat som bruken av resirkulert plast hyller sirkularitet.

Med lyktens letthet og praktiske design får du friheten til å ta med deg lyset – i hjemmet, rundt bordet og ut i hagen. Den tåler å stå ute i regn og vind helt ned til -20 grader. Denne lykten måler 18,5 cm og kommer i fargen sky blue, som er inspirert av kystens storslåtthet og sommerhimmelens uendelighet – noe av den felles naturen vi må ta vare på. Rosendahl Soft Spot Solar Circular lades enkelt med en USB-C-kabel (kabel og lader er ikke inkludert). Når den er fulladet, kan den lyse i 15–18 timer. (GRS Certified by Control Union, CU1026087)
Produktdetaljer
EAN:
5709513263210
Artikkelnummer:
26321
Merke:
Rosendahl
Serie:
Soft Spot
Kategori:
Bordlampe
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
18,5 cm
Design og materiale
Designer:
Maria Berntsen
Farge:
Blå
Farge spesifikasjon:
Sky blue
Materiale:
Plast - Resirkulert
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Vedlikehold:
Avtørkes med fuktig klut

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.