-30%
Kay Bojesen Denmark Jackie Year Bird 2023 lavendel
Kay Bojesen Denmark Jackie Year Bird 2023 lavendel
Kay Bojesen Denmark Jackie Year Bird 2023 lavendel
Kay Bojesen Denmark Jackie Year Bird 2023 lavendel
Lagertømming

Kay Bojesen Denmark

Jackie Year Bird 2023 lavendel

  • Sangfuglen har fått ny fjærdrakt
  • Begrenset utgave
  • FSC-sertifisert bøketre

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Jackie Year Bird 2023 lavendel. Kay Bojesens designikon Sangfuglen har fått ny fjærdrakt ? valgt ut av deg. Årets sangfugl 2023 heter Jackie. Det delikate gule nebbet står i flott kontrast til det rødaktige hodet og er inspirert av våren og de vakre blomstene som blomstrer på denne tiden. Og kontrasten mellom den blek lavendelfargede kroppen og det mørkere hodet fremhever skjønnheten til denne unike sangfuglen. Som alltid er Årets sangfugl produsert i en begrenset utgave og inngravert med året. Den er litt mindre enn den klassiske Sangfugl, men like sjarmerende.

Jackie er produsert av FSC-sertifisert bøketre, som garanterer at trærne som brukes i produksjonen er plantet, dyrket og felt på en ansvarlig måte. Og den er ferdig og malt for hånd med stor presisjon og dyktighet, akkurat som alle Kay Bojesens andre figurer.
Produktdetaljer
EAN:
5709513393269
Artikkelnummer:
39326
Merke:
Kay Bojesen Denmark
Serie:
Birds
Kategori:
Figurer
Opprinnelsesland:
Vietnam

Spesifikasjoner
Høyde:
12,5 cm
Bredde:
13 cm
Lengde:
6,5 cm
Vekt:
200 g
Design og materiale
Farge:
Lilla
Farge spesifikasjon:
Lavendel
Materiale:
Tre
Material spesifikasjon:
Malt bøk
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.