Georg Jensen Jul 2023 julehjerte hjerte gull
Lagertømming

Georg Jensen

Jul 2023 julehjerte hjerte gull

  • Lekker julepynt
  • Laget av 18 kt forgylt messing
  • Gir hjemmet ditt en koselig glød på den fineste tiden av året

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Dekorativt julehjerte gull, fra Georg Jensens julekolleksjon 2023. Julen er den mest rolige og hjemmekoselige tiden på året for mange mennesker. Fokuspunktet for 2023 julekolleksjonen er elegant og smidig. Et vinterlandskap dekket av myke lag med snø som gjenspeiler måneskinn og stjernehimmel, er inspirasjonen bak Sanne Lund Trabergs 2023 julekolleksjon.

Elementer fra den vakre vinterskogen, som sopp, mus og hjort er motivene bak de magiske sesongdekorasjonene. Sanne lager disse vakre grafiske formene ved å brette og klippe former for hånd, noe som gir designene en lett silhuett, men likevel rik på detaljer.

Helt siden 1904 har den tidløse skandinaviske designen fra Georg Jensen spredt glede og eleganse gjennom en unik kombinasjon av håndverk, funksjonalitet og kunstnerisk estetikk. Fra masterpieces til smykker, produkter til hjemmet og klokker dekker det varierte utvalget av designobjekter alle dine behov og ønsker.
Produktdetaljer
EAN:
5713275235545
Artikkelnummer:
60203583
Merke:
Georg Jensen
Serie:
Julekolleksjon
Kategori:
Julepynt
Opprinnelsesland:
Sverige

Spesifikasjoner
Høyde:
5,4 cm
Bredde:
5 cm
Lengde:
5 cm
Vekt:
280 g
Design og materiale
Designer:
Sanne Lund Traberg
Farge:
Gull
Materiale:
Messing
Material spesifikasjon:
18 kt. forgylt messing
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Vedlikehold:
Vaskes med en fuktig klut
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.