Hopp til hovedinnholdet
Jette Frölich Gullhjerte m/ blomst 4 stk
Jette Frölich Gullhjerte m/ blomst 4 stk
Lagertømming

Jette Frölich

Gullhjerte m/ blomst 4 stk

  • Klassisk dansk julepynt

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Jette Frölich har designet julepynt i Danmark i over 30 år, og er godt kjent for sin unike stil. Jette Frölich startet med å lage papirdekorasjoner, men kolleksjonen er senere utvidet med både lysestaker, adventslys og julepynt belagt med både sølv og gull.

Fire gullhjerter med hvert sitt motiv av julerosen. Denne planten blomstrer med sine delikate farger om vinteren, hvor alt omkring den er brunt og dødt, og er et symbol på håp om at det er lysere tider i vente. Heng disse fine tre dimensjonale hjertene på juletreet, eller bruk dem som pynt på de fint brettede lin serviettene på middagsbordet.

Mål:
Høyde: 6,5 cm
Bredde: 5 cm
Lengde: 5,5 cm
Produktdetaljer
EAN:
5711395120772
Artikkelnummer:
1016108
Merke:
Jette Frölich
Serie:
N/A
Kategori:
Julepynt

Design og materiale
Farge:
Gull
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.