Pictureit Julepynt m/fotoramme Pappa 7x0,5 cm 14K gull
Pictureit Julepynt m/fotoramme Pappa 7x0,5 cm 14K gull
Pictureit Julepynt m/fotoramme Pappa 7x0,5 cm 14K gull
Kupong
Nettsortiment

Pictureit

Julepynt m/fotoramme Pappa 7x0,5 cm 14K gull

  • Norsk design
  • Unik julegave
  • Personlig tekst

299,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


KLUBBTILBUD! Få 200,- i rabatt ved handel for 400,- eller mer. Gjelder ikke nedsatte varer, varer merket «bra deal» og enkelte unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og gjelder t.o.m. 31. mai.

Beskrivelse

En personlig julepynt m/fotoramme med teksten «Heldige meg som har en pappa som deg»Er du på utkikk etter en personlig julegave litt utenom det vanlige? Da har du kommet til rett sted - dette er en lekker gave som du vil glede deg til å gi og som garantert faller i smak. Med teksten Heldige meg som har en pappa som deg er dette en perfekt julegave til pappa eller til pappaen til dine barn.Julepynten fungerer også som en bilderamme med plass til et bilde formet som en halvsirkel med maks bredde 6,5cm og høyde 3,5cm. Julepynten kommer i en pen gavepose som julepynten kan oppbevares i år etter år. Det følger også med et lite kort i gaveposen der man kan skrive når man fikk julepynten og av hvem <3Tips! Kombiner gjerne julepynten med et personlig kort fra Pictureit som beskriver en pappa.Hvert år designer vi i Pictureit.no en ny personlig julepynt som står i stil til de foregående årsmodellene. Dette gjør julepynten til fine samleobjekter og en kjærkommen gave man kan gi år etter år.Julen er en tid for varme og omtanke. Det å gi en julegave til noen man er glad i er en fin måte å vise hvor mye man setter pris på dem.Vi har også julepynt til resten av familien - ta gjerne en kikk på hele utvalget.Spesifikasjoner: - Materiale: Rustfritt stål- Forgylt med 14 karat gull- Størrelse: Ø: 70mm, Tykkelse: 5mm- Produsert i Kina, designet i Norge av Pictureit
Produktdetaljer
EAN:
7072554008101
Artikkelnummer:
612208
Merke:
Pictureit
Kategori:
Julepynt
Opprinnelsesland:
Sverige

Spesifikasjoner
Høyde:
7 cm
Bredde:
6 cm
Lengde:
0,5 cm
Vekt:
62 g
Design og materiale
Farge:
Gull
Farge spesifikasjon:
14 karat gull
Materiale:
Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Vedlikehold:
Tørkes forsiktig med tørr klut

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.