Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-30%
Kay Bojesen Synstavle plakat 50x70 cm brun/hvit
Kay Bojesen Synstavle plakat 50x70 cm brun/hvit
Kay Bojesen Synstavle plakat 50x70 cm brun/hvit
Kupong
Lagertømming

Kay Bojesen

Synstavle plakat 50x70 cm brun/hvit

  • Originalt motiv
  • Håndtegnet
  • God gaveidé

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Flott plakat i brunt og hvitt med motiver av tidenes mest populære trefigurer fra Kay Bojesen. Den dekorative plakaten er håndtegnet av Vicky Gry Hjortsøe. Plakatene er laget av sertifisert papir og måler 50 x 70 cm.
Produktdetaljer
EAN:
5709513394907
Artikkelnummer:
39490
Merke:
Kay Bojesen
Serie:
Galleri
Kategori:
Plakater og rammer

Spesifikasjoner
Høyde:
70 cm
Bredde:
50 cm
Vekt:
75 g
Design og materiale
Designer:
Vicky Gry Hjortsøe
Farge:
Brun
Materiale:
Papir
Material spesifikasjon:
Sertifisert papir
Merkevaren

Kay Bojesen er ansett som et av de store designnavnene i Danmark, og hans kunsthåndverk er blant de mest etterspurte av dansk design. Han er best kjent for sine lekende, livsglade aper, gardister og andre tredyr, men hans store produksjon omfatter også smykker, bestikk, tekanner og sølvpokaler.

Se flere produkter fra Kay Bojesen

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.