Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Eva Solo Sweep kost- og feiebrettsett
Eva Solo Sweep kost- og feiebrettsett
Eva Solo Sweep kost- og feiebrettsett
Eva Solo Sweep kost- og feiebrettsett
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Eva Solo

Sweep kost- og feiebrettsett

  • Kost og feiebrett i ett
  • Enkelt å bruke til å koste opp støv og smuler og ivareta god hygiene
  • Nordisk design

527,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Praktisk og hygienisk kost og feiebrett-sett som gjør det enkelt å holde kjøkkenbenken ren. Kosten er utstyrt med silikonbust som kan brukes på både fuktige og tørre områder, og feiebrettet er utstyrt med en skarp kant for å få støv og skitt lettere opp på brettet. Når kosten ikke er i bruk, settes den inn i feiebrettet. Settet tar dermed minimalt med plass. Det kan videre henges opp i den integrerte lærsnoren, slik at det alltid er innen rekkevidde. Silikonbusten tåler vask og bevarer formen, også ved flittig bruk. Både kost og feiebrett vaskes for hånd. Trehåndtaket tørkes av med en oppvridd klut.Ettersom tre er et levende og organisk materiale, vil det forekomme naturlige variasjoner. Eik vedlikeholdes ved regelmessig oljebehandling. Hvis treets overflate etter en tids bruk føles ru, anbefaler vi å slipe den tørre overflaten med svært fint sandpapir. Behandles etterfølgende med olje for optimalt vedlikehold.
Produktdetaljer
EAN:
5706631191494
Artikkelnummer:
520430
Merke:
Eva Solo
Serie:
Sweep
Kategori:
Til hjemmet

Spesifikasjoner
Høyde:
17.5 cm
Bredde:
4 cm
Lengde:
17.5 cm
Vekt:
560 g
Design og materiale
Designer:
Tools Design
Farge:
Tre
Material spesifikasjon:
Eik/Kunststoff/Lær/Silikon
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Vedlikehold:
Både støvbrettet og børsten kan vaskes for hånd, selv om trehåndtaket bare bør tørkes av med en fuktig klut. Olje regelmessig for å bevare eiken. Hvis treverket føles grovt med tiden, anbefaler vi å pusse ned den tørre overflaten med veldig fint sandpapir. Olje deretter treet for å beskytte det.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Eva Solo overfører eksklusiv dansk design til dagligdagse bruksgjenstander til boligen. Enkelthet, markante linjer og høy bruksverdi er fellesnevnere for produktene i kolleksjonen. Eva Solo har et bredt utvalg av redskaper til boligen som gjør at du kan omgi deg med god design over alt i hjemmet.

Se flere produkter fra Eva Solo

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.