Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

TenderFlame Lilly lykt 10cm svart/klar
TenderFlame Lilly lykt 10cm svart/klar
TenderFlame Lilly lykt 10cm svart/klar
TenderFlame Lilly lykt 10cm svart/klar
Kupong

TenderFlame

Lilly lykt 10cm svart/klar

  • Brenntid ca 7 timer
  • TenderFlame forurenser ikke
  • Er så trygg at du kan fylle på mens lyset ditt eller peisen brenner

439,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

TenderFlame Lilly lykt 10cm svart er en fantastisk lyskilde som vil heve atmosfæren i ethvert rom.

Lykten er laget av glass og metall, og dens svarte finish gir den et moderne og sofistikert utseende. Den har en fin størrelse på 10 cm i diameter, som gjør den ideell for å plassere på bord, hyller eller i vinduskarmen.

Det som virkelig skiller den fra andre lykter, er dens innovative brennteknologi. Den bruker TenderFlame-teknologi for å skape en trygg og ren flamme uten bruk av olje, brennbar gass eller brenselsgel. Dette betyr at du kan nyte lykten uten å bekymre deg for røyk, sot eller ubehagelige lukter.

Lykten har en imponerende brennetid på ca. 7 timer, noe som gjør den perfekt for lange kvelder eller romantiske middager. Og det beste av alt er at du kan fylle på brenselet mens lykten brenner, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å gå tom for lys.
Produktdetaljer
EAN:
7090037730035
Artikkelnummer:
60200286
Merke:
TenderFlame
Serie:
Lilly
Kategori:
Bord- og veggpeis

Spesifikasjoner
Høyde:
11.5 cm
Design og materiale
Farge:
Svart
Materiale:
Glass

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Koseflammer som du kan ta med deg og glede deg over akkurat der du vil. Kan du tenke deg noe hyggeligere enn varmen og kosen fra levende flammer når høstmørket setter inn? Da er det også godt å vite at TenderFlame brenner helt rent uten å skitne til luften rundt deg – og helt trygt time etter time.

Se flere produkter fra TenderFlame

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.