Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

TenderFlame Poppy lykt 0,5L tre
TenderFlame Poppy lykt 0,5L tre
TenderFlame Poppy lykt 0,5L tre
TenderFlame Poppy lykt 0,5L tre
Lagertømming
Nettsortiment

TenderFlame

Poppy lykt 0,5L tre

  • Brenner i ca. 7 timer
  • TenderFlame forurenser ikke
  • Er så trygg at du kan fylle på mens lyset ditt eller peisen brenner

1 049,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Beskrivelse

Poppy lykt 0,5 liter svart, fra TenderFlame. Elegant bordlykt i klassisk Nordisk design.Eike base kombinert med glass gir et eksklusivt utrykk.Dansende flammer som skaper en hyggelig stemning.Passer like godt ute som inne.Brenner i ca. 7 timer på en fylling.Uten os, sot, røyk og lukt.Tenderflame er et konsept som gjør at du kan ha glede av levende, dansende flammer når og hvor du måtte ønsker det. Du kan ha din Tenderflame både innendørs og utendørs. SAFETenderFlame er den enkle løsningen for å skape en hyggelig stemning. TenderFlame bruker ikke bioetanol, men har utviklet TenderFuel som et trygt og sikkert alternativ. TenderFlame forurenser ikke og er så trygg at du kan fylle på mens lyset ditt eller peisen brenner.COSYTenderFlame skaper en hyggelig atmosfære både inne og ute. TenderFlame lys og lykter er designet for å skape en koselig atmosfære på bordet. Peisene gir deg stemningen du kjenner fra tradisjonelle peiser. Kos deg i hver en leilighet eller hus, selv om du ikke har pipe.GREENTenderFlame gjør alt de kan for å gi et så grønt foravtrykk som mulig. TenderFlame soter ikke og avgir veldig få partikler. 50 av våre Lilly 8 lys forurenser mindre enn et telys. Hvis du vil skape et grønt godt inneklima, mens du koser deg er TenderFlame det klare førstevalget.
Produktdetaljer
EAN:
7073061000282
Artikkelnummer:
60200726
Merke:
TenderFlame
Serie:
Poppy
Kategori:
Bord- og veggpeis

Spesifikasjoner
Høyde:
15 cm
Bredde:
16 cm
Lengde:
16 cm
Vekt:
1000 g
Kapasitet:
0,5 l
Design og materiale
Farge:
Brun
Farge spesifikasjon:
Mørk brun
Materiale:
Glass
Material spesifikasjon:
Eik
Vedlikehold og bruk
Håndvask anbefales:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Koseflammer som du kan ta med deg og glede deg over akkurat der du vil. Kan du tenke deg noe hyggeligere enn varmen og kosen fra levende flammer når høstmørket setter inn? Da er det også godt å vite at TenderFlame brenner helt rent uten å skitne til luften rundt deg – og helt trygt time etter time.

Se flere produkter fra TenderFlame

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.