Tenderflame Tulip bordlykt 14 0,3L grå
Tenderflame Tulip bordlykt 14 0,3L grå
Nettsortiment

Tenderflame

Tulip bordlykt 14 0,3L grå

  • Brenner i ca 4-5 timer
  • TenderFlame forurenser ikke og er så trygg at du kan fylle på mens lyset ditt eller peisen brenner

1 179,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Beskrivelse

Tulip bordlykt 14 0,3 liter grå, fra TenderFlame. En flott og levende flamme i en modell med beskjedene yttermål som kan settes nesten over alt du måtte ønske. Reactive Glaze gir et moderne uttrykk. Kan også brukes ute. Leveres i flere farger.Brenner i ca 4-5 timer.Watt: 500Drivstoff: TenderFuel.Tenderflame er et konsept som gjør at du kan ha glede av levende, dansende flammer når og hvor du måtte ønsker det. Du kan ha din Tenderflame både innendørs og utendørs. SAFETenderFlame er den enkle løsningen for å skape en hyggelig stemning. TenderFlame bruker ikke bioetanol, men har utviklet TenderFuel som et trygt og sikkert alternativ. TenderFlame forurenser ikke og er så trygg at du kan fylle på mens lyset ditt eller peisen brenner.COSYTenderFlame skaper en hyggelig atmosfære både inne og ute. TenderFlame lys og lykter er designet for å skape en koselig atmosfære på bordet. Peisene gir deg stemningen du kjenner fra tradisjonelle peiser. Kos deg i hver en leilighet eller hus, selv om du ikke har pipe.GREENTenderFlame gjør alt de kan for å gi et så grønt foravtrykk som mulig. TenderFlame soter ikke og avgir veldig få partikler. 50 av våre Lilly 8 lys forurenser mindre enn et telys. Hvis du vil skape et grønt godt inneklima, mens du koser deg er TenderFlame det klare førstevalget.
Produktdetaljer
EAN:
7073061003436
Artikkelnummer:
60201188
Merke:
Tenderflame
Serie:
Tulip
Kategori:
Bord- og veggpeis
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
20,5 cm
Bredde:
15,8 cm
Lengde:
15,8 cm
Vekt:
1,25 g
Kapasitet volum:
0,3 l
Tekniske spesifikasjoner
Kan dimmes:
Nei
Design og materiale
Farge:
Grå
Materiale:
Keramikk
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.