Uyuni Lighting LED telys 3,8x2 cm nordic white
Uyuni Lighting LED telys 3,8x2 cm nordic white

Uyuni Lighting

LED telys 3,8x2 cm nordic white

  • Naturtro og unik flamme
  • Får samme stemning som med et ekte stearinlys, men uten noen av de skadelige stoffene du kan få ved å bruke vanlig stearinlys
  • Kompatibelt med fjernkontrollen til Uyuni

149,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!

Beskrivelse

Uyuni Lighting LED telys 3,8x2 cm nordic white gir deg en realistisk opplevelse av levende lys uten farene forbundet med vanlige stearinlys. Disse batteridrevne telysene har patenterte 3D-flammer som flimrer og varierer i lysstyrke, akkurat som ekte flammer. Du kan skape den samme koselige atmosfæren som med tradisjonelle lys, samtidig som du unngår røyk, sot og kjemikalier.

Med en praktisk timerfunksjon kan du enkelt planlegge når lysene skal tennes hver dag. Du trenger ikke lenger å huske å tenne lysene manuelt. Disse telysene er også kompatible med en separat fjernkontroll, som lar deg justere lysstyrken og bruke flere timerfunksjoner for ekstra bekvemmelighet.

Det er viktig å merke seg at Uyuni flammeløse lys er laget av ekte voks og bør derfor ikke utsettes for direkte sollys eller oppbevares eller brukes i temperaturer under 1 °C eller over 35 °C. I vinterhager eller lignende rom kan temperaturen lett overstige 35 grader når solen er sterk.

Navnet Uyuni er inspirert av den saltørkenen i Bolivia hvor den klare luften uten lysforurensning skaper en krystallklar stjernehimmel.

- Mål: 3,8 x 2 cm + 2,8 cm LED-flamme
- Lyskilde: LED med varmhvit lysfarge
- Batteritid: Opptil 80 timer
- Batteri: 1 x CR2450 (inkludert)
- Timer: 6 timer
- On/Off-knapp
- Kompatibel med fjernkontroll (kjøpes separat)
- Duftfri

Uyuni Lighting LED telys er et perfekt tillegg til Uyuni-serien, som tilbyr ulike størrelser og design. Skap en trygg og hyggelig atmosfære med disse flammeløse telysene.
Produktdetaljer
EAN:
5708311300202
Artikkelnummer:
60200280
Merke:
Uyuni Lighting
Serie:
N/A
Kategori:
LED-lys

Spesifikasjoner
Høyde:
2 cm
Bredde:
3,8 cm
Design og materiale
Farge:
Hvit
Farge spesifikasjon:
Nordic white
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
Voks/Polypropen
Vedlikehold og bruk
Vedlikehold:
Stearinlys, og kronelys spesielt vil sprekke om de utsettes for frost, og vil smelte ved direkte sollys. Vi anbefaler at stearinlys ikke blir stående åpent på eksempelvis fritidseiendommer som over tid vil være uten oppvarming. Det anbefales å fjerne batterier fra produkter som ikke er i bruk, da produktet kan bli skadet hvis batteriene lekker. Hvis et batteri viser tegn på lekkasje, skal det kastes som elektronisk avfall.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.