Hopp til hovedinnholdet
Bjørn Wiinblad Eva lysestake 9,5 cm lavendel
Bjørn Wiinblad Eva lysestake 9,5 cm lavendel
Kupong
Nettsortiment

Bjørn Wiinblad

Eva lysestake 9,5 cm lavendel

"Lavendelfarget lysestake 9,5 cm fra Bjørn Wiinblads serie, Eva. Bjørn Wiinblads stil er alt annet e... les mer

259,-

Ikke på nettlager

Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

KLUBBUKE! Få 25% rabatt på en hel handel (gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak). Rabatten forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og i butikk t.o.m. 21. juli.

Beskrivelse

"Lavendelfarget lysestake 9,5 cm fra Bjørn Wiinblads serie, Eva. Bjørn Wiinblads stil er alt annet enn minimalistisk. Den er overdådig, original og vidunderlig ? og sterkt definert av livfulle farger og en unik look. Du finner også mange av hans særpregede og kunstneriske dekorasjoner på Eva-lysestakene.
Designen er en sann blanding av farger og geometriske former med en håndtegnet følelse som på en eller annen måte passer perfekt sammen. Med denne vakre Eva-lysestaken fra Bjørn Wiinblad i en flott lavendelnyanse kan du utfolde deg med særpreget design hvor som helst i hjemmet. Lysestaken har en høyde på 9,5 cm og en diameter på 8 cm. Den er dekorert med rødt hår og en fargerik lavendelkjole med rosa sirkler, grønne prikker og røde striper.
Eva-lysestaken utstråler en forkjærlighet for overdådighet og er perfekt til både telys og stearinlys ? eller alene som en liten skulpturell dekorasjon i innredningen. Eva-lysestaken sprer glede på bordet eller hyllen og tilfører litt mer lys og farge til hverdagen ? i ekte Bjørn Wiinblad-stil.
Bjørn Wiinblad var en munter kunstner med en stor og fargerik personlighet som gjorde ting på sin måte og som ikke var redd for å drømme og tenke stort. Hans ånd vises i den unike Eva, som oppmuntrer oss til å uttrykke vår egen stil og personlighet i interiøret vårt. En ting er sikkert: Livet blir aldri kjedelig når Eva flytter inn."
Produktdetaljer
SKU:
600738
EAN:
5709513565505
Artikkelnummer:
56550
Merke:
Bjørn Wiinblad
Serie:
Eva
Kategori:
Lysestaker
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
9,5 cm
Bredde:
8 cm
Lengde:
7,5 cm
Vekt:
0,12 g
Design og materiale
Farge:
Lilla
Farge spesifikasjon:
Lavendel
Materiale:
Keramikk

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.