Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Magnor Cape lysfat matt 35 cm champagne
Magnor Cape lysfat matt 35 cm champagne
Magnor Cape lysfat matt 35 cm champagne
Kupong

Magnor

Cape lysfat matt 35 cm champagne

  • Inspirert fra Halvor Bakke sine reiser til Cape Town i Sør-Afrika
  • Samme dekor som servisene CAPE og TRAE
  • Hverdagsluksus på sitt beste

679,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

CAPE er et elegant og luksuriøs lysfat. Det kommer i to lekre utførelser, matt champagne og gunmetal, og er formgitt av interiørdesigneren og tv-profilen Halvor Bakke. Inspirasjonen har han hentet fra en av sine mange reiser til Cape Town i Sør-Afrika. Dekoren fant han tidlig en morgen på en stilig smijernsport i gammel hollandsk kolonistil, Cape Dutch. Det sofistikerte mønsteret ble overført til vakre lysfat med stramme former og eksklusiv matt finish som gir både en klassisk og en moderne følelse. Lysfatet CAPE har en diameter på 350 mm og har samme dekor som servisene CAPE og TRAE. Designen er gjennomført ned til hver minste detalj med et stramt og sofistikert designuttrykk. CAPE lysfat er hverdagsluksus på sitt aller beste!
På grunn av den vakre matte coatingen anbefales det å vaske fatet for hånd.
Produktdetaljer
EAN:
7026171380607
Artikkelnummer:
138060
Merke:
Magnor
Serie:
Cape
Kategori:
Lysestaker

Design og materiale
Designer:
Halvor Bakke
Farge:
Gull
Farge spesifikasjon:
Champagne
Materiale:
Metall

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Magnor Glassverk ble grunnlagt i 1896. De er stolte av sin historie, men er også opptatt av å utvikle seg. Hvert år lanserer de to nye kolleksjoner. De ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Alle deres glass og krystallprodukter er laget for hånd.

Se flere produkter fra Magnor

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.