Magnor Rocks telykt xo 12 cm topaz
Magnor Rocks telykt xo 12 cm topaz

Magnor

Rocks telykt xo 12 cm topaz

  • Design Halvor Bakke
  • Finnes i tre ulike størrelser
  • Lykter med nydelig optisk virkning

699,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!

Beskrivelse

Bestselgerserien ROCKS er utvidet! ROCKS XO er tre elegante lykter med nydelig optisk lysspill i isklar og gyllen topas, formgitt av interiørdesigneren og tv-profilen Halvor Bakke. Serien er stilren og gir en eksklusiv følelse. Funklende klare lykter med fantastisk lysspill er alltid lekkert og passer inn i alle interiører. Den varme topas-brune fargen assosieres med indre ro og trygghet, og er fargen man gjerne velger å omgi seg med. ROCKS XO passer perfekt hjemme, på hytta eller på kontoret, og er flotte å kombinere med eksisterende produkter i serien.

XO er en kvalitetsbetegnelse, og Halvor Bakke har ønsket å fremheve det ekstra vakre lysspillet som den virvelformede optiske strukturen i glasset gir. Selve inspirasjonen til formene har han hentet helt tilbake til istiden, fra sine mange turer til Mølen. Der har han ruslet rundt i fjæra og nytt synet av grove steiner i strandkanten, vakre steinformasjoner og morener fra istiden. Han så formene og fargespillet i det ekte og ærlige landskapet, og tillot seg å leke med naturens egne former. Slik skapte han serien Rocks. Naturens vakre, ville og nakne former, ble til lekre lykter som like gjerne kan benyttes som vaser.

ROCKS XO består av tre størrelser; mini telykt/kuvertvase 8,5 cm, telykt/liten vase 12 cm og stormlykt/stor vase 22 cm. De er alle munnblåst med optisk effekt og håndlaget av yrkesstolte glassblåsere. Hver og en er unike og ekte, og det finnes ikke to som er eksakt like. Serien Rocks kommer også i koksgrå og blå variant, og også som boller og lamper.

Magnor Glassverk ble grunnlagt allerede i 1896 i de dype grenseskogene på norsk side, Magnor, bare 3 km fra svenskegrensen (og 12 mil fra Oslo). De store skogene skulle gi brensel til de varmeslukende smelteovnene. Flere generasjoner dyktige designere og glassarbeidere har formet Magnor Glassverks historie. Mer enn 120 års tradisjon og erfaring innen håndlaget glass har kommet godt med og gitt verdifull kunnskap og erfaring. Utviklingen står ikke stille selv om årene går, men mye er fortsatt det samme når smeltet sand på magisk vis forvandles til funklende glass.
Magnor er stolte av sin historie, men er også opptatt av å utvikle seg. Hvert år lanserer de to nye kolleksjoner i samarbeid med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Magnor ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Alle deres glass og krystallprodukter er laget for hånd, med stor omsorg og kjærlighet av dyktige håndverkere.
Produktdetaljer
EAN:
7070549217682
Artikkelnummer:
310724
Merke:
Magnor
Serie:
Rocks
Kategori:
Lyslykter og telysholdere
Opprinnelsesland:
Sverige

Spesifikasjoner
Høyde:
12 cm
Bredde:
13 cm
Lengde:
13 cm
Vekt:
817 g
Design og materiale
Designer:
Halvor Bakke
Farge:
Brun
Farge spesifikasjon:
Topaz
Materiale:
Glass
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.