Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Wellmark Bamboo gavesett 2 stk 500 ml oppvasksåpe/250 ml håndsåpe shit happens just wash brun
Wellmark Bamboo gavesett 2 stk 500 ml oppvasksåpe/250 ml håndsåpe shit happens just wash brun
Kupong

Wellmark

Bamboo gavesett 2 stk 500 ml oppvasksåpe/250 ml håndsåpe shit happens just wash brun

  • Forfriskende duft av bambus
  • Hvert produkt er også gjenfyllbar og gjenbrukbare
  • Gir et luksuriøst uttrykk

599,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Lekkert gavesett med 500 ml oppvasksåpe og 250 ml håndsåpe fra Wellmark. Dette herlige rengjøringssettet har en deilig duft av bambus, og begge kommer i gjenbrukbare glassflasker, med lekker messingpumpe. Kjenn den fantastiske lukten av bambus spre seg gjennom kjøkkenet ditt.

Fjern plastflaskene fra kjøkkenbenken din og erstatt dem med de vakre produktene fra Wellmark, sammen reduserer vi plastforbruket.

Wellmark er en nydelig, velduftende og lekker serie med håndsåper, håndkrem, oppvasksåpe og rengjøringsspray. Wellmarks produkter er overbevisende på hver sin måte og har sin egen personlige karakter og sjarm.

Wellmark bruker kun glassemballasje, som gir et luksuriøst uttrykk samt reduserer bruken av plast. Hvert produkt er også gjenfyllbar og gjenbrukbare.
Wellmarks produkter utvikles og produseres utelukkende i Nederland, med stor vekt på økologiske og veganske ingredienser. Tapping og levering av produktene gjøres av sosiale institusjoner for å støtte menneskene som bor der. Wellmark kjøper inn alle råvarer selv og får de produsert av mennesker med vanskeligheter på arbeidsmarkedet, alle produkter er derfor laget for hånd. Det er mennesker som, uansett grunn, trenger ekstra støtte for å komme eller bli i arbeid. Det er denne typen organisasjoner Wellmark jobber med. Fordi arbeid gjør folk lykkeligere og glade mennesker gjør samfunnet vårt vakrere.

Råvarene er nøye utvalgt og sammensatt. Håndsåpeformelen har blitt forbedret flere ganger og alle ingredienser er veganske. Ingen parabener, palmeolje, PEG, SLS eller SLES. Til slutt pakkes produktene i resirkulert emballasje.
Produktdetaljer
EAN:
8720938454059
Artikkelnummer:
60203830
Merke:
Wellmark
Serie:
Bamboo
Kategori:
Rengjøringsmidler
Opprinnelsesland:
Nederland

Spesifikasjoner
Høyde:
8.5 cm
Bredde:
17 cm
Lengde:
23.5 cm
Vekt:
1.6 kg
Kapasitet volum:
500ml oppvasksåpe/250 ml håndsåpe
Design og materiale
Farge:
Brun
Materiale:
Glass

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.