Hopp til hovedinnholdet
Wesco Pushboy avfallsbøtte 50L hvit
Lagertømming

Wesco

Pushboy avfallsbøtte 50L hvit

  • Masse plass
  • Forsegler lukt
  • Gummiring i bunnen

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Pushboy er en klassisk push-søppelbøtte fra Wesco. Med en kapasitet på 50 liter har den massevis av plass, selv til store mengder avfall. På grunn av størrelsen er den perfekt til kjøkken, kontor og catering. Avfallet kastes gjennom den store, rustfrie stålluken på toppen som forsegler avfall og lukt fra omverdenen. Pushboy er en ekte designklassiker som viser at praktiske gjenstander ikke trenger å se kjedelige ut. Pushboy er laget av pulverlakkerte stålplater av høy kvalitet. Gummiringen i bunnen av søppelbøtten beskytter gulvet mot riper. Med metallinnsats.Mål:Høyde: 75,4 cmDiameter: 36,2 cmVolum: 50 liter
Produktdetaljer
SKU:
603472
EAN:
4004519025819
Artikkelnummer:
17923
Merke:
Wesco
Serie:
Pushboy
Kategori:
Søppelbøtter

Spesifikasjoner
Høyde:
75,5 cm
Bredde:
40 cm
Lengde:
40 cm
Vekt:
6,49 kg
Kapasitet volum:
50 liter
Design og materiale
Farge:
Hvit
Materiale:
Stål
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.