Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-70%
Södahl Penny panda vaskevott 11x21 cm
Lagertømming

Södahl

Penny panda vaskevott 11x21 cm

  • Herlig innslag på badet for de minste
  • Gjør det morsomt å bli vasket
  • 100% økologisk bomull

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

100% økologisk bomullsfrotté. Babyhåndkle og vaskevott er herlige innslag på badet, og gjør det litt morsommere å bli vasket og tørket.Vaskes på 60
Produktdetaljer
EAN:
5722007140170
Artikkelnummer:
714017
Merke:
Södahl
Serie:
Penny
Kategori:
Håndklær og kluter

Spesifikasjoner
Høyde:
2 cm
Bredde:
11 cm
Lengde:
21 cm
Vekt:
40 g
Design og materiale
Farge:
Beige
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Nei
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Merkevaren

Södahl tilbyr en samtidskolleksjon designet for å inspirere kundene til å gi hjemmet et friskt pust. Med et øye for de siste trendene innen interiør og mote, fornyer de sortimentet jevnlig. Gjennom lang erfaring og spesialisering innen tekstilproduksjon, sikrer Södahl førsteklasses kvalitet. De kombinerer nyskapende design med bærekraftige materialer, alltid med fokus på funksjonalitet. Produktene fra Södahl er skapt for å tåle hverdagens utfordringer.

Se flere produkter fra Södahl

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.