-30%
Rosendahl Outdoor Stripes vatteppe 130x180 cm multi
Rosendahl Outdoor Stripes vatteppe 130x180 cm multi
Rosendahl Outdoor Stripes vatteppe 130x180 cm multi
Lagertømming

Rosendahl

Outdoor Stripes vatteppe 130x180 cm multi

  • Resirkulert materiale
  • Mykt og komfortabelt
  • Grafiske detaljer

Førpris 699,-

489,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

Dette produktet takker for seg og går ut fra vårt sortiment. Grip sjansen nå til å gjøre et godt kjøp.
Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

Det er lett å skape en koselig atmosfære i hagen, på balkongen eller på terrassen med vakre kvalitetstekstiler som er laget for uteliv. Tekstiler for utendørsbruk bidrar til å gjøre uterommet mer levende, og inviterer deg til avslappende og koselige øyeblikk under åpen himmel. De flerfargede stripene skaper en glad og sommerlig atmosfære, og fargene på stripene kommer fra de splitter nye fargede tallerkenene, bollene og krusene i den klassiske Grand Cru-serien, som kommer i mint, blush og askegrå. Et stort og mykt teppe er et must om sommeren. Enten turen går til stranden, plenen, hengekøyen eller fluktstolen, er det fint å ha et teppe – som underlag eller for å over deg når solen har gått ned, slik at du kan sitte ute og nyte sommerkvelden litt lenger. Outdoor Stripes-teppet fra Rosendahl er laget av GRS-sertifiserte resirkulerte materialer, og kommer i et stripete mønster som ligner på duken og dekkebrikkene. Teppet er laget av 64 % bomull (resirkulert), 36 % polyester (resirkulert) og måler 130 x 180 cm. Godt design må kunne brukes, nytes og gjøre livet bedre og enklere. Rosendahls nye utendørstekstiler er laget for å inkludere uterommet som en del av sommerhverdagen, og gjør akkurat det.
Produktdetaljer
EAN:
5709513214359
Artikkelnummer:
21435
Merke:
Rosendahl
Serie:
Outdoor Stripes
Kategori:
Pledd

Spesifikasjoner
Høyde:
180 cm
Bredde:
130 cm
Vekt:
600 g
Design og materiale
Farge:
Multi
Materiale:
Bomull

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.