Hopp til hovedinnholdet
Kähler Hammershøi vase 12,5 cm bjørk
Kähler Hammershøi vase 12,5 cm bjørk
Kähler Hammershøi vase 12,5 cm bjørk
Kähler Hammershøi vase 12,5 cm bjørk
Lagertømming

Kähler

Hammershøi vase 12,5 cm bjørk

  • Med de ikoniske rillene som binder serien sammen
  • Kombiner gjerne med andre vaser i ulike størrelser og farger
  • Tidløst design

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Hammershøi er en klassisk serie fra Kähler, som har øye for de runde formene og et vakkert riflet mønster. Her får du en ny versjon av de klassiske vasene, som kommer i fargen birk. Hans-Christian Bauer er mannen bak denne serien, og han har beholdt den klassiske designen, men fornyet fargen og dermed vasens uttrykk. Denne vasen måler 12,5 cm og er perfekt i kombinasjon med andre vaser fra samme serie. Du kan velge å kombinere den med andre fra denne vakre serien eller bruke noen av de du kanskje allerede har hjemme. På den måten får du en unik dekorasjon på bordet ditt.
Produktdetaljer
EAN:
5703779182872
Artikkelnummer:
692475
Merke:
Kähler
Serie:
Hammershøi
Kategori:
Vaser

Design og materiale
Farge:
Beige
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.