Magnor Boblen kuvertvase 7 cm klar
Magnor Boblen kuvertvase 7 cm klar
Magnor Boblen kuvertvase 7 cm klar
Kupong
Nettsortiment

Magnor

Boblen kuvertvase 7 cm klar

  • Vakker og elegant
  • Inspirert av myke vanndråper
  • Formgitt av Finn Schjøll

449,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
Ingen butikker har denne varen tilgjengelig for Klikk & Hent.

SØNDAGSKUPP! Få 30% rabatt på en hel handel kun i dag, søndag 14. april. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, "bra deal" og enkelte unntak. Tilbudet gjelder i appen, tilbords.no og klikk & hent.

Beskrivelse

Boblen kuvertvase 7 cm klar fra Magnor.

For Magnor Glassverk har blomsterdekoratør og TV-personlighet, Finn Schjöll, designet den vakre og tidløse vasen Boblen. Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Vasen er klassisk og elegant alene, men også vakker i gruppe. Den brede kragen åpner for mange nye måter å dekorere blomster, både de selvplukkede og de man får i gave. La deg inspirere av Finn Schjöll, og bruk vasen slik det passer best.

Vasen er munnblåst og håndlaget i glass. Den brede kragen åpner for mange nye måter å dekorerer med blomster. Vasen passer både for blomster man plukker selv fra hagen og ferdige buketter man får i gave. Vasen er signert av Finn Schjøll og leveres i gaveeske.

Høyde: 7 cm
Produktdetaljer
EAN:
7026172110012
Artikkelnummer:
211001
Merke:
Magnor
Serie:
Boblen
Kategori:
Vaser

Spesifikasjoner
Høyde:
7 cm
Design og materiale
Designer:
Finn Schjøll
Farge:
Klar
Materiale:
Glass

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.