Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-30%
Magnor Boblen vase 16 cm hvit
Magnor Boblen vase 16 cm hvit
Lagertømming

Magnor

Boblen vase 16 cm hvit

  • Vakker og elegant
  • Passer utmerket i nordiske hjem
  • Munnblåst og håndlagd av erfarne glassblåsere

Førpris 999,-

699,-

Få på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Dette produktet takker for seg og går ut fra vårt sortiment. Grip sjansen nå til å gjøre et godt kjøp.
Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

Boblen Milk er en videreføring av Finn Schjølls populære vasekonsept, og den hvite opake fargen gjør den lett å kombinere med andre varianter av Boblen. Vasen er inspirert av myke vanndråper, og de fine kragene holder blomstene godt på plass og hjelper dem med å stå vakkert. Vasen har god plass til vann, noe som bidrar til at blomstene holder seg friske lenger.

Boblen Milk har en myk og tidløs form, som passer godt inn i nordiske hjem. De kan gjerne grupperes sammen, da de utfyller hverandre i form og stil. Vasene er tilgjengelige i tre størrelser: mini (7 cm), liten (12 cm) og medium (16 cm). De er laget av gjennomfarget hvitt opakt glass, og hver vase er munnblåst og håndlaget av erfarne glassblåsere. Finn Schjølls signatur er også påført på kragen til hver vase, noe som gjør dem unike.

Boblen Milk er viser frem vakre blomster eller grønne blader. Vasene gir blomstene en ekstra touch, samtidig som de har et enkelt og kraftfullt uttrykk. Den hvite fargen fremhever blomstene uten å ta oppmerksomheten bort fra dem. Boblen Milk er en klassiker nettopp fordi den har formen og den hvite nyansen som gjør den egnet til daglig bruk.
Produktdetaljer
EAN:
7070549150385
Artikkelnummer:
M211021
Merke:
Magnor
Serie:
Boblen
Kategori:
Vaser

Spesifikasjoner
Høyde:
16 cm
Bredde:
20 cm
Lengde:
20 cm
Vekt:
1.733333 g
Design og materiale
Designer:
Finn Schjøll
Farge:
Hvit
Materiale:
Glass
Vedlikehold og bruk
Håndvask anbefales:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Magnor Glassverk ble grunnlagt i 1896. De er stolte av sin historie, men er også opptatt av å utvikle seg. Hvert år lanserer de to nye kolleksjoner. De ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Alle deres glass og krystallprodukter er laget for hånd.

Se flere produkter fra Magnor

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.