Hopp til hovedinnholdet
-40%
Magnor Rocks jubilee telykt  multifarget
Magnor Rocks jubilee telykt  multifarget
Lagertømming

Magnor

Rocks jubilee telykt multifarget

  • Elegant og sofistikert telykt/vase
  • Inspirert av naturens egne former
  • Designet av Halvor Bakke

Førpris 729,-

437,-

Ikke på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Dette produktet takker for seg og går ut fra vårt sortiment. Grip sjansen nå til å gjøre et godt kjøp.
Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

ROCKS JUBILEE Special Edition er elegante lykter og vaser, designet av den norske interiørarkitekten Halvor Bakke. Serien ble laget i forbindelse med Magnor Glassverk sin 125-årsjubileum høsten 2021. Denne unike og eksklusive jubileumsutgaven er en SPECIAL EDITION som er håndlaget og dekorert i fire lag: Opal gjennomfarget glass innerst, deretter et lag med svarte konfettibiter av smeltet glass i midten, deretter et lag med klart glass som til slutt blir penslet med en topas-gullaktig glans på utsiden. Dette er ekte håndverk og kunstglass, og hver del er helt unik. Serien produseres i begrenset antall i en begrenset periode.

Halvor Bakke har hentet inspirasjon helt tilbake til istiden fra sine mange reiser til Mølen. Der har han gått langs kysten og beundret grove steiner på stranden og vakre klippeformasjoner som er morener fra istiden. Han har studert formene og fargespillet i det ekte og ærlige landskapet, og har lekt seg med naturens egne former. Dekoren er formet som svarte strandsteiner i ulike størrelser og former, forseglet med en gylden skimrende effekt. På denne måten har Halvor Bakke skapt jubileumsserien ROCKS JUBILEE. Naturens vakre, men ville og nakne former og farger har blitt til lekre lykter og vaser.

ROCKS JUBILEE Special Edition finnes i tre størrelser: liten 12 cm, medium 22 cm og stor 28 cm. Alle er munnblåste og håndlagde kunstglass laget av profesjonelle og stolte glassblåsere. Hver del er unik og ekte, perfekt for deg som liker ekte håndverk og det estetisk vakre.

Bestselgeren Rocks finnes også som standard lykter/vaser i fargene koks, grønn, blå, klar og topas. Rocks finnes også som lamper i koks, topas og klar.
Produktdetaljer
SKU:
152278
EAN:
7026173107172
Artikkelnummer:
310717
Merke:
Magnor
Serie:
Rocks
Kategori:
Vaser
Opprinnelsesland:
Polen

Design og materiale
Farge:
Multi
Farge spesifikasjon:
Svart/beige

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.