Hopp til hovedinnholdet
 • Julegavetips

  Skal du handle julegaver til mange eller finne den ene spesielle tingen til en heldig utvalgt? Hos oss finner du gavene som skaper fine hjem, god stemning og hyggelige øyeblikk – både til jul og resten av året.

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

Viser {{productsLoaded}} av {{productsTotal}} produkter

 • Finn de perfekte julegavene hos Tilbords

  På denne siden har vi samlet våre beste gavetips med sesongens mest populære julegaver. Her finner du et variert utvalg kjøkkenutstyr, serviser og interiørartikler. Gled noen du er glad i med en julegave de vil huske i lang tid fremover! 

  Gaver som viser omtanke og kjærlighet er fine gaver å gi, men også å motta. Hos oss finner du gaveideer som kan spre glede i julehøytiden, og vi håper tipsene gjør det enklere å finne noe til enhver – enten du er ute etter den perfekte julegaven til kjæresten, gaver til mamma og pappa, eller gaver til gode venner. 

  Vi har også nyttige tips til «den som har alt». I tillegg har vi også samlet noen gode julegavetips til vertskapet, eller om du trenger en morsom gave til pakkeleken.

  Skulle du likevel ikke finne gaven du er på utkikk etter, kan et gavekort være et supert alternativ. Gavekortet kan brukes både i butikk og i nettbutikken, og den heldige mottakeren kan handle akkurat det den ønsker selv.

   

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.