Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

 • Endelig advent og tid for julekalender! Bak de 24 lukene i Tilbords-appen skjuler det seg fantastiske premier med en samlet verdi på hele 50 000 kroner.

   

  Slik deltar du i årets kalender:

  I år befinner julekalenderen seg i appen. Har du den ikke fra før? Da er det bare å laste ned, logge inn og åpne dagens luke!

   

  I hver luke befinner det seg et spørsmål om dagens premie. Er du usikker på hva svaret er? Sjekk gjerne hintet Da kan det hende du får informasjonen du trenger.

  Luken er åpen frem til midnatt og alle som svarer riktig er med i trekningen av dagens premie.

   

  Juletips: Følg med hver dag!

  Er du glad i kaffe, serviser, pynt, kjøkkenutstyr, designikoner – eller litt av alt? Det lønner seg å følge med hver dag, i tilfelle det er din favoritt som er dagens premie.

   

  Vant du?

  De heldige vinnerne mottar en hyggelig mail fra Tilbords, følg med i innboksen!

   

  Lykke til – og god jul!

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.