Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

  • Forhåndsbestill Mummi «Vinterens under»

    Forhåndsbestill Mummi «Vinterens under»

    Kolleksjonen kommer i butikk 7. oktober. Forhåndsbestill med «klikk og hent», så sender vi deg en hentemelding når varene er klare for å hentes. Eller du kan forhåndsbestille fra nettlager og få varene tilsendt når de lanseres.

  • Moomin by Arabias sesongkolleksjon for 2022 «Vinterens Under» dukker idrettsentusiasten herr Brisk opp, og forsøker å få Mummitrollene til å prøve seg på skøyter. Til tross for iherdig innsats går det ikke spesielt bra. Imidlertid imponerer herr Brisks atletiske stil Mymlen. Den nye kolleksjonen inneholder en skål og et krus i herlige pastellfarger.

    Forhåndsbestill allerede nå for å sike deg sesongkolleksjon for 2022!

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.