Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-30%
Modern House Smak bollesett 6 deler
Lagertømming

Modern House

Smak bollesett 6 deler

  • Smart bollesett som tåler en trøkk
  • Tåler opptil +70°C til -10°C og er BPA fri
  • Tåler oppvaskmaskin

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

Melamin er et kraftig plastmateriale som tåler en trøkk. Lokket holder salat frisk, og deig får heve seg. Tåler opptil +70C til -10C og er BPA fri. Vi anbefaler at lokk håndvaskes eller plasseres i oppvaskmaskins øvre hylle, for å unngå at lokk krymper. Ikke beregnet for microbølgeovn eller stekeovn.
Produktdetaljer
EAN:
7070549127080
Artikkelnummer:
46203404
Merke:
Modern House
Serie:
Smak
Kategori:
Bakeboller

Spesifikasjoner
Høyde:
28.5 cm
Bredde:
14 cm
Vekt:
2.865 kg
Kapasitet volum:
0,2/0,6/1/2/3,4/5,3 liter
Design og materiale
Farge:
Multi
Farge spesifikasjon:
Korall/lys rosa/rosa/mørk blå/oransje/petrol
Materiale:
Plast
Material spesifikasjon:
Melamin/PP plast
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Merkevaren

Måltidet er en sanseopplevelse, men det er også tilberedningen. Modern House er et etablert merkenavn og totalleverandør med alt du trenger til ditt funksjonelle kjøkken. Modern House legger stor vekt på moderne design og utsøkt finish i alle produktgrupper.

Se flere produkter fra Modern House

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.