Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Blomsterbergs Brødform 29 cm stål latte
Blomsterbergs Brødform 29 cm stål latte
Blomsterbergs Brødform 29 cm stål latte
Kupong
Nettsortiment

Blomsterbergs

Brødform 29 cm stål latte

  • Kvalitetsstål
  • Elegant
  • Non-stick belegg

220,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken

Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Brødform 29 cm stål i fargen latte fra Blomsterbergs. Brødform av ekstra solid kvalitetsstål med en tykkelse på 0,5 mm og med et praktisk non-stick-belegg som får brød og kaker til å slippe formen lettere. Designet er elegant med en vakker latte farge på utsiden. Formen kan brukes til for eksempel rugbrød, loff og andre spennende brød, samt deilige formkaker som gleder hele familien. Bør vaskes før første bruk. Brødformen tåler temperaturer opptil 230 C.
Produktdetaljer
EAN:
5722000308997
Artikkelnummer:
30899
Merke:
Blomsterbergs
Serie:
N/A
Kategori:
Brødformer og bakeformer
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
7 cm
Bredde:
15.7 cm
Lengde:
29 cm
Vekt:
300 g
Design og materiale
Farge:
Beige
Materiale:
Stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
Max 230° C

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Bare tre år etter at danske Mette Blomsterberg var ferdig utdannet konditor ved Kransekagehuset i København, vant hun bronsemedalje i konditor-VM i Lisboa og bekreftet med det at hun hadde funnet sin rette hylle i livet. Siden den gang har hun gjentatte ganger bevist at hennes sublime kompetanse og forståelse for hva forbrukerne etterspør strekker seg langt ut over konditorfaget.

Med produktserien "Blomsterbergs" er bakeprodukter og -tilbehør blitt hevet opp til en kvalitet som brukes blant profesjonelle, men som likevel er tilpasset alle som elsker å bake.

Se flere produkter fra Blomsterbergs

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.