Tefal Unlimited lav stekepanne m/lokk 26 cm

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Tefal

Unlimited lav stekepanne m/lokk 26 cm

  • TITANIUM ANTI-SCRATCH, Tefals mest ripefaste Non Stick-belegg noensinne
  • Thermo-Signal™ skifter farge når temperaturen er optimal for å starte tilberedningen
  • Thermo-Fusion+™ induksjonsbase er ekstra bred og tykk. Det gir rask oppvarming og svært jevn varmefordeling

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Ingen riper, ingen hakk, aldri fastbrent mat: med solide kokekar som tåler tøff og langvarig bruk er du alltid godt rustet på kjøkkenet. Den nye panne- og kjeleserien Excellence er utviklet etter Tefals strengeste krav til kvalitet, og har det meste slitesterke Non Stick-belegget vårt noensinne — TITANIUM ANTI-SCRATCH — som varer hele seks ganger lenger enn våre standard TITANIUM-belegg.* Belegget er så robust og ripefast at det tåler bruk av stålredskaper uten å ta skade, slik at kokekarene beholder den gode slipp-evnen over tid. Når ingenting brenner seg fast blir det enkelt å få til den perfekte stekeskorpen eller tilberede sunn mat uten olje og smør. Med Tefal Excellence blir det lettere å lykkes på kjøkkenet, både med små og store måltider, til hverdags og til fest. *Intern slitasjetest ved våre fabrikker USP1 Oppdag TITANIUM ANTI-SCRATCH, Tefals mest ripefaste Non Stick-belegg noensinne*, som er så slitesterkt at det varer opptil 6 ganger lenger enn våre standard TITANIUM-belegg. *Sammenliknet med andre Non Stick-belegg fra Tefal i en intern slitasjetest. USP2 Den smarte temperaturindikatoren Thermo-Signal™ skifter farge når temperaturen er optimal for å starte tilberedningen. På denne måten får du enkelt perfekt stekeskorpe, tekstur og smak på rettene dine. USP3 THERMO-FUSION+™: Tefals mest effektive induksjonsbase. Vår Thermo-Fusion+™ induksjonsbase er ekstra bred og tykk. Det gir rask oppvarming og svært jevn varmefordeling i kokekarene dine, så du enkelt kan tilberede rettene dine med perfekt resultat. USP4 Produsert i Frankrike - Serien er designet og produsert i Frankrike, med Tefals ekspertise og sterke fokus på kvalitet. USP5 100% trygt Non Stick-belegg: 0% PFOA, 0% bly, 0% kadmium. Strengere kontrollert enn det som kreves i gjeldende regelverk for matkontakt. Ingen bly, ingen kadmium (ingen Pb, ingen Cd) innebærer ingen forsettelig tilsetning av Pb og Cd i beleggene. Ingen mi
Produktdetaljer
EAN:
3168430309333
Artikkelnummer:
G2557123
Merke:
Tefal
Serie:
Unlimited
Kategori:
Gryter og kjeler

Spesifikasjoner
Vekt:
1,89 kg
Design og materiale
Farge:
Svart
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.