Tefal Cook Eat grytesett 6 stk stål

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Tefal

Cook Eat grytesett 6 stk stål

  • 5 års garanti på det rustfrie stålet - laget for holde lenge.
  • De robuste håndtakene er naglet fast for å gi lang levetid og et stabilt og trygt grep.
  • Glasslokket med dampventil gjør det enkelt å følge med på innholdet i kjelen

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Lyst til å få dreisen på hjemmelagede måltider uten for mye styr? Da er Tefals Cook Eat panne- og kjelesett perfekt for deg! Settet er laget i robust, rustfritt stål med 5 års stålgaranti, slik at du kan være trygg på at det tåler tidens tann. De solide håndtakene sørger for et trygt og godt grep. Kjelen har måleskala på innsiden, slik at du slipper å finne fram litermålet fra når du skal lage mat, og glasslokket sørger for at du alltid har full oversikt over tilberedningen. Pannen har dessuten noen av Tefals mest kjente signaturfunksjoner: et effektivt Non Stick-belegg forsterket med Titan-partikler, som sørger for at maten ikke brenner seg fast og at rengjøringen går ett som en lek, samt den smarte temperaturindikatoren Thermo-Signal™ som skifter farge når pannen har nådd optimal steketemperatur. Oppdag hvorfor Tefal er nr.1 i verden på kokekar!

- Kvalitet du kan stole på: med 5 års garanti på det rustfrie stålet kan du være trygg på at kokekarene tåler den daglige håndteringen på kjøkkenet, og at de er laget for holde lenge.
- De robuste håndtakene er naglet fast for å gi lang levetid og et stabilt og trygt grep.
- Glasslokket med dampventil gjør det enkelt å følge med på innholdet i kjelen, slik at du alltid har full oversikt over matlagingen.
- Den praktiske, innvendige måleskalaen gjør det enkelt å måle opp ingrediensene du trenger i matlagingen
- Kokekarene kan brukes på alle typer kokeplater, inkludert induksjon, gass, keramisk og støpejern, slik at du har full fleksibilitet på kjøkkenet.

Inneholder:
gryte med lokk 20 cm (3.1 L), gryte med lokk 24 cm (5.4 L), stekepanne 28 cm og kasserolle 16 cm (1.5 L)
Produktdetaljer
EAN:
3168430331846
Artikkelnummer:
B922S634
Merke:
Tefal
Serie:
Cook Eat
Kategori:
Grytesett
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Vekt:
5,2 kg
Design og materiale
Farge:
Stål
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.