Hopp til hovedinnholdet
Eva Trio Induction Heat Control stekepanne 24 cm
Eva Trio Induction Heat Control stekepanne 24 cm
Eva Trio Induction Heat Control stekepanne 24 cm
Eva Trio Induction Heat Control stekepanne 24 cm
Nettsortiment

Eva Trio

Induction Heat Control stekepanne 24 cm

  • Induction heat control
  • Slip-Let belegg
  • Tåler oppvaskmaskin

1 599,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
Utsolgt på nett

Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.

Beskrivelse

Induction Heat Control stekepanne 24 cm fra Eva Trio. Denne stekepannen kombinerer avansert teknologi med slitesterke materialer for et optimalt stekeresultat. Med «Induction Heat Control» sørger pannen for at temperaturen på induksjon ikke overstiger 230°C, noe som hindrer at maten svir seg og beskytter Slip-Let®-belegget mot unødvendig slitasje.

Pannen er produsert i 18/10 rustfritt stål, kjent for sin styrke og holdbarhet, og har et ergonomisk håndtak som forblir kaldt under bruk. Innsiden er belagt med et 4-lags Slip-Let®-belegg som gir en jevn stekeflate og gjør rengjøringen enkel. Selv om den unike varmebegrensningen kun gjelder på induksjon, fungerer pannen utmerket på alle typer kokeplater. Den tåler oppvaskmaskin og er enkel å vedlikeholde.
Produktdetaljer
SKU:
100165
EAN:
5706631075329
Artikkelnummer:
202624
Merke:
Eva Trio
Kategori:
Stekepanner

Spesifikasjoner
Høyde:
8,4 cm
Bredde:
25,5 cm
Lengde:
42,5 cm
Vekt:
950 g
Diameter:
24 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Belegg spesifikasjon:
Slip-Let®-belegg
Belegg:
Non-Stick
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål, Slip-Let® belegg
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Ja
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.