Eva Trio Stainless Steel stekepanne 28 cm keramisk Slip-Let® belegg
Eva Trio Stainless Steel stekepanne 28 cm keramisk Slip-Let® belegg
Eva Trio Stainless Steel stekepanne 28 cm keramisk Slip-Let® belegg
Eva Trio Stainless Steel stekepanne 28 cm keramisk Slip-Let® belegg

Dette produktet er inkludert i vår kampanje. Benytt deg av rabatten i dag!

Nettsortiment

Eva Trio

Stainless Steel stekepanne 28 cm keramisk Slip-Let® belegg

1 399,-

På nettlager
På lager i 1 butikk
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Utsolgt på nett

KLUBBTILBUD! Få 200,- i rabatt ved handel for 500,- eller mer. Rabatten gjelder alle varer merket med "Kupong", og trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og gjelder t.o.m. søndag 19. oktober.

Beskrivelse
  • Perfekt all-round-stekepanne til hverdagens matlaging
  • Pannen er lagd av 90 % resirkulert rustfritt stål
  • Det keramiske Slip-let®-belegget hindrer at maten setter seg fast og brenner seg
Produktdetaljer
SKU:
616871
EAN:
5706631257862
Artikkelnummer:
302512
Merke:
Eva Trio
Serie:
Stainless Steel
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Kina
Spesifikasjoner
Høyde:
9,6 cm
Bredde:
28 cm
Lengde:
51 cm
Vekt:
1,18 kg
Diameter:
28 cm
Design og materiale
Designer:
Ole Palsby
Farge:
Stål
Belegg spesifikasjon:
Keramisk Slip-Let® belegg
Belegg:
Keramisk
Materiale:
Rustfritt stål - Resirkulert
Material spesifikasjon:
Bunn: aluminium/rustfritt stål Kropp:90% recycled post-consumer rustfritt stål, Keramisk Slip-Let®-belegg Håndtak: rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
Opp til 400°C
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.