Eva Trio
Stekepanne 28 cm honeycomb rustfritt stål
- Unikt mønster som gir en naturlig slippevne
- Gjør også at stekefettet fordeles under maten
- Med rask og jevn varmefordeling – på alle varmekilder inkludert induksjon
1 299,-
{{ChosenStore.displayName}}
{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}
{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})
Beskrivelse
Denne 28 cm honeycomb-stekepannen i rustfritt stål fra Eva Trio er laget for å gi perfekt stekeresultat hver gang. Den unike vaflede bunnflaten sørger for at fett fordeles jevnt under maten, noe som gir en naturlig non-stick-effekt og reduserer risikoen for at mat brenner seg fast. Dette designet er ideelt for å oppnå en sprø stekeskorpe samtidig som saftigheten i ingrediensene bevares.For å oppnå best mulig stekeresultat, anbefales det å starte med middels varme etter å ha tilsatt fett i pannen. Øk deretter temperaturen noe, legg maten på, og juster til ønsket steketemperatur. Når maten har fått en fin stekeskorpe, kan den lett flyttes rundt i pannen og vendes uten å sitte fast.
Denne pannen i rustfritt stål gir rask og jevn varmefordeling og kan brukes på alle typer varmekilder, inkludert induksjon, noe som gjør den svært fleksibel. Den tåler også oppvaskmaskin, noe som gjør rengjøringen enkel og praktisk.
- Fri frakt over 599,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Last ned appen og få velkomstkupong
- SKU:
- 149597
- EAN:
- 5706631220644
- Artikkelnummer:
- 203328
- Merke:
- Eva Trio
- Kategori:
- Stekepanner
- Opprinnelsesland:
- Kina
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 5,1 cm
- Bredde:
- 29,5 cm
- Lengde:
- 51 cm
- Vekt:
- 1,4 kg
- Diameter:
- 28 cm
Design og materiale
- Designer:
- Ole Palsby
- Farge:
- Stål
- Farge spesifikasjon:
- Honeycomb
- Materiale:
- Rustfritt stål
- Material spesifikasjon:
- Rustfritt stål 18/1, aluminium
Vedlikehold og bruk
- Induksjon:
- Ja
- Gasstopp:
- Ja
- Tåler maskinvask:
- Ja
- Vedlikehold:
- - På stålpanner uten belegg bør man bruke litt ekstra fett til steking for at maten ikke skal sette seg fast. - Det kan også være lurt å la maten få litt stekeskorpe før man snur eller flytter den i pannen. - Når det gjelder bruk, er det viktig at stekepannen varmes opp før man tilsetter smør eller olje. - Om man tilsetter fettet for tidlig vil det gjøre at maten lettere kan sette seg fast. Slik sjekker du om pannen har riktig temperatur: Drypp et par dråper vann i pannen. Fordamper vannet umiddelbart er ikke pannen varm nok. Fordeles vannet i små perler er pannen varm.