Eva Trio Stekepanne 30 cm rustfritt stål keramisk
Eva Trio Stekepanne 30 cm rustfritt stål keramisk
Eva Trio Stekepanne 30 cm rustfritt stål keramisk
Eva Trio Stekepanne 30 cm rustfritt stål keramisk
Lagertømming

Eva Trio

Stekepanne 30 cm rustfritt stål keramisk

  • Optimal motstandsdyktighet mot rust og slitasje
  • Kan brukes på alle varmekilder
  • Laget i høyglanspolert rustfritt 18/10-stål

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Det dreier seg om et ILAG keramisk Slip-Let®-belegg som tåler svært høy temperatur, helt opptil 400 °C. Belegget er derfor ideelt til steking av kjøtt slik at stekeskorpen blir perfekt.Stekepannen kan dessuten uten problemer settes direkte i stekeovn.Gryter og panner i rustfritt stål-serien er fremstilt av høyglanspolert 18/10 rustfritt stål. Det er et materiale av høyeste kvalitet som gir kokekarene optimal motstandsdyktighet mot rust, stor slitestyrke, og som sikrer enkel rengjøring.Stekepannen kan brukes på alle varmekilder, også induksjon, og kommer i fire størrelser.
Produktdetaljer
SKU:
75453
EAN:
5706631068048
Artikkelnummer:
202513
Merke:
Eva Trio
Kategori:
Stekepanner

Spesifikasjoner
Høyde:
10,5 cm
Bredde:
31 cm
Lengde:
53 cm
Diameter:
30 cm
Design og materiale
Designer:
Ole Palsby
Farge:
Stål
Belegg spesifikasjon:
ILAG keramisk Slip-Let®-belegg
Belegg:
Keramisk
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål, Keramisk belegg, Aluminium
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Ja
Temperaturområde:
400°C
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.