Beskrivelse
- Designet for rask og jevn oppvarming for bedre steking
- Induksjonsoptimalisert
- Varmebestandig opp til 560°C
Tilgjengelig i 3 størrelser, er disse høytytende stekepannene designet for rask og jevn oppvarming for bedre browning og steking. Hestans innovative kjøkkenutstyrsteknologi, Molecular Titanium, binder tusenvis av titan-nanolag til 18/10 rustfritt stål, noe som skaper en lysende motstandsdyktig matlagningsflate 4X hardere enn vanlig rustfritt stål, noe som gjør den motstandsdyktig mot riper, flekker og saltgruver.
Utstyrt med ergonomiske håndtak for et behagelig grep under matlaging og servering av kulinariske kreasjoner.
Vedlikehold:
Hestans Nanobond-serie er oppvaskmaskinsikker og varmetålig opp til 560°C. Du kan med god samvittighet bruke hvilke som helst kjøkkenredskaper i disse grytene og stekepannene, selv de av metall. NanoBond's molekylære titanbelegg er ekstra holdbart og eksepsjonelt lett å rengjøre. For å beholde din NanoBonds opprinnelige glans, anbefaler vi å bruke en myk rengjøringsprodukt som Hestan Professional Grade Cleaner fra tid til annen. Den fjerner enkelt eventuell midlertidig misfarging/fargeendring som kan oppstå på grunn av høy varme, mineralrester og oljerester.
- Fri frakt over 699,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Last ned appen og få velkomstkupong
Produktdetaljer
- SKU:
- 612551
- EAN:
- 5011275600296
- Artikkelnummer:
- Merke:
- Hestan
- Serie:
- Nanobond
- Kategori:
- Stekepanner
- Opprinnelsesland:
- Italia
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 10 cm
- Bredde:
- 24,45 cm
- Vekt:
- 1,25 kg
- Diameter:
- 22 cm
- Garanti:
- 25 år
Design og materiale
- Farge:
- Stål
- Materiale:
- Rustfritt stål
- Material spesifikasjon:
- Rustfritt stål 18/10
Vedlikehold og bruk
- Induksjon:
- Ja
- Gasstopp:
- Ja
- Tåler maskinvask:
- Ja
- Håndvask anbefales:
- Nei
- Tåler microovn:
- Nei
- Kan fryses:
- Nei
- Varmebestandig:
- Ja
- Temperaturområde:
- 560°C
- Vedlikehold:
- - På stålpanner uten belegg bør man bruke litt ekstra fett til steking for at maten ikke skal sette seg fast. - Det kan også være lurt å la maten få litt stekeskorpe før man snur eller flytter den i pannen. - Når det gjelder bruk, er det viktig at stekepannen varmes opp før man tilsetter smør eller olje. - Om man tilsetter fettet for tidlig vil det gjøre at maten lettere kan sette seg fast. Slik sjekker du om pannen har riktig temperatur: Drypp et par dråper vann i pannen. Fordamper vannet umiddelbart er ikke pannen varm nok. Fordeles vannet i små perler er pannen varm.