KitchenAid
Multiply stekepanne 28 cm stål
- 3-lags rustfritt stål
- Ovensafe up to 220°C
- Kan brukes på alle typer koketopper inkludert induksjon
Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Spør gjerne vår digitale medarbeider Kai, eller kontakt oss på kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.
Beskrivelse
Denne imponerende stekepannen fra KitchenAids Multi-Ply-kolleksjon er laget av rustfritt stål og måler 28 cm i diameter. Den er utstyrt med forsterkede kanter og varmebestandige håndtak, som sikrer både holdbarhet og brukervennlighet. Kjøkkenutstyret fra Multi-Ply-kolleksjonen kombinerer førsteklasses ytelse med en vakker børstet finish. Hver gryte og panne i denne kolleksjonen har en kjerne av aluminium som gir jevn varmeoverføring, sammen med en flerlagskonstruksjon i rustfritt stål som er robust og stabil, og beholder formen selv ved intens bruk.Den buede kanten sørger for dryppfri helling, mens håndtaket i rustfritt stål gir et sikkert grep som forblir kjølig ved bruk på komfyren. Denne stekepannen er kompatibel med alle typer kokeplater, inkludert induksjon, og tåler ovnstemperaturer opptil 220 °C. Dette gjør det enkelt å starte matlagingen på komfyren og deretter flytte retten direkte inn i ovnen. Multi-Ply stekepanner og kasseroller er designet for å tåle krevende bruk og har en levetid som varer. De takler det meste, og gir deg pålitelig ytelse i mange år fremover.
- Fri frakt over 599,-
- Rask levering
- Prisløfte
- Last ned appen og få velkomstkupong
- SKU:
- 125104
- EAN:
- 4895156668107
- Artikkelnummer:
- CC003245-001
- Merke:
- KitchenAid
- Serie:
- Multiply
- Kategori:
- Stekepanner
- Opprinnelsesland:
- Kina
Spesifikasjoner
- Høyde:
- 50,2 cm
- Bredde:
- 30,1 cm
- Lengde:
- 10 cm
- Vekt:
- 1,39 kg
- Diameter:
- 28 cm
Design og materiale
- Designer:
- Jan Hoekstra
- Farge:
- Stål
- Materiale:
- Rustfritt stål
- Material spesifikasjon:
- Rustfritt stål, aluminium
Vedlikehold og bruk
- Induksjon:
- Ja
- Gasstopp:
- Ja
- Tåler maskinvask:
- Ja
- Varmebestandig:
- Ja
- Temperaturområde:
- 220°C
- Vedlikehold:
- - På stålpanner uten belegg bør man bruke litt ekstra fett til steking for at maten ikke skal sette seg fast. - Det kan også være lurt å la maten få litt stekeskorpe før man snur eller flytter den i pannen. - Når det gjelder bruk, er det viktig at stekepannen varmes opp før man tilsetter smør eller olje. - Om man tilsetter fettet for tidlig vil det gjøre at maten lettere kan sette seg fast. Slik sjekker du om pannen har riktig temperatur: Drypp et par dråper vann i pannen. Fordamper vannet umiddelbart er ikke pannen varm nok. Fordeles vannet i små perler er pannen varm.