KitchenAid Multiply stekepanne 28 cm stål

KitchenAid

Multiply stekepanne 28 cm stål

  • 3-lags rustfritt stål
  • Ovensafe up to 220°C
  • Kan brukes på alle typer koketopper inkludert induksjon

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Spør gjerne vår digitale medarbeider Kai, eller kontakt oss på kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Denne imponerende stekepannen fra KitchenAids Multi-Ply-kolleksjon er laget av rustfritt stål og måler 28 cm i diameter. Den er utstyrt med forsterkede kanter og varmebestandige håndtak, som sikrer både holdbarhet og brukervennlighet. Kjøkkenutstyret fra Multi-Ply-kolleksjonen kombinerer førsteklasses ytelse med en vakker børstet finish. Hver gryte og panne i denne kolleksjonen har en kjerne av aluminium som gir jevn varmeoverføring, sammen med en flerlagskonstruksjon i rustfritt stål som er robust og stabil, og beholder formen selv ved intens bruk.

Den buede kanten sørger for dryppfri helling, mens håndtaket i rustfritt stål gir et sikkert grep som forblir kjølig ved bruk på komfyren. Denne stekepannen er kompatibel med alle typer kokeplater, inkludert induksjon, og tåler ovnstemperaturer opptil 220 °C. Dette gjør det enkelt å starte matlagingen på komfyren og deretter flytte retten direkte inn i ovnen. Multi-Ply stekepanner og kasseroller er designet for å tåle krevende bruk og har en levetid som varer. De takler det meste, og gir deg pålitelig ytelse i mange år fremover.
Produktdetaljer
SKU:
125104
EAN:
4895156668107
Artikkelnummer:
CC003245-001
Merke:
KitchenAid
Serie:
Multiply
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
50,2 cm
Bredde:
30,1 cm
Lengde:
10 cm
Vekt:
1,39 kg
Diameter:
28 cm
Design og materiale
Designer:
Jan Hoekstra
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Rustfritt stål, aluminium
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Ja
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
220°C
Vedlikehold:
- På stålpanner uten belegg bør man bruke litt ekstra fett til steking for at maten ikke skal sette seg fast. - Det kan også være lurt å la maten få litt stekeskorpe før man snur eller flytter den i pannen. - Når det gjelder bruk, er det viktig at stekepannen varmes opp før man tilsetter smør eller olje. - Om man tilsetter fettet for tidlig vil det gjøre at maten lettere kan sette seg fast. Slik sjekker du om pannen har riktig temperatur: Drypp et par dråper vann i pannen. Fordamper vannet umiddelbart er ikke pannen varm nok. Fordeles vannet i små perler er pannen varm.
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.