Tefal Tefal Cook-s Classics HA stekepanne 24 cm
Nettsortiment

Tefal

Tefal Cook's Classics HA stekepanne 24 cm

  • Elegant, rustfritt stål er perfekt for både tilberedning og servering
  • Svært slitesterkt non-stick-belegg som er forsterket med titanpartikler
  • Smart thermo-signal™

899,-

Ikke på nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Utsolgt på nett
Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Varsle meg når varen er tilbake på nettlager.

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA. Googles personvernregler og brukervilkår gjelder.

Beskrivelse

Anodisert aluminium er et robust og slitesterkt materiale, som sørger for svært jevn varmefordeling og gode stekeresultater. Non Stick-belegget gjør rengjøringen enkel. Designet av Jamie Oliver: Dette er en utrolig anvendelig stekepanne. Stek alt fra saftige laksefileter til den perfekte pannekaken. Denne vil virkelig gjøre jobben for deg på kjøkkenet i årene som kommer.»

- Hardanodisert, slitesterkt materiale
- Slitesterkt Non Stick-belegg med titanpartikler
- THERMO-SIGNAL
- 100 % trygt Non Stick-belegg
- Ovnsikker opptil 210 °C uten lokk

Måler H 7 cm, Ø 24 cm.
Produktdetaljer
SKU:
141863
EAN:
3168430310452
Artikkelnummer:
H9120444
Merke:
Tefal
Serie:
Cook's Classics Hard Anodised
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
6,5 cm
Diameter:
24 cm
Design og materiale
Designer:
Jamie Oliver
Farge:
Svart
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Stekepannen er laget i rustfritt stål med en hardanodisert overflate.
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Tåler maskinvask:
Nei
Temperaturområde:
210°C
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.