Hopp til hovedinnholdet
WMF CeraDur Profi stekepanne 24 cm stål
WMF CeraDur Profi stekepanne 24 cm stål
Nettsortiment

WMF

CeraDur Profi stekepanne 24 cm stål

  • Cromargan® rustfritt stål 18/10
  • CeraDur slippbelegg (keramikk)
  • Egnet til glasskeramiske, elektriske, gass- og induksjonskomfyrer

1 089,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
Utsolgt på nett

Denne varen kan sendes til valgfri Tilbords-butikk. Velg butikk i handlekurven.

Beskrivelse

Opplev den eksepsjonelle ytelsen til WMF-serien CeraDur Profi, hvor pannene er laget av førsteklasses rustfritt Cromargan® og beholder formen selv ved svært høye temperaturer opptil 400 °C på komfyren. Den keramiske CeraDur-forseglingen på innsiden gjør dem ekstremt antiklebende og enkle å rengjøre.

Utforsk pannens kapasiteter ved å gi den en utfordring! Skru opp varmen, legg biffen midt i, la den frese og syde, og enkelt snu og sautere den med det ergonomisk utformede håndtaket med flammebeskyttelse. TransTherm®-universalbunnen fordeler varmen raskt og jevnt, slik at både kjøtt og sprø grønnsaker kan tilberedes energieffektivt og avgi sine deilige aromaer.

Du får 2 års garanti på CeraDur Profi-pannene, som understreker kvaliteten og påliteligheten til dette produktet. Uansett hva du lager, vil CeraDur Profi-pannene være din pålitelige partner på kjøkkenet, klar til å levere fantastiske resultater hver gang.
Produktdetaljer
SKU:
613457
EAN:
4000530639981
Artikkelnummer:
744246021
Merke:
WMF
Serie:
CeraDur Profi
Kategori:
Stekepanner
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
7,1 cm
Bredde:
25,5 cm
Lengde:
43,6 cm
Vekt:
1,025 kg
Diameter:
24 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Belegg spesifikasjon:
Keramisk slippbelegg
Belegg:
Keramisk
Materiale:
Rustfritt stål
Material spesifikasjon:
Cromargan Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Temperaturområde:
not oven proof.due to handle. But 400 for heat resistance
Vedlikehold:
- For å unngå termisk sjokk (da vil du oppleve belegg som løsner og skjevheter i bunnen) – start oppvarmingen rolig, gjerne på relativt svak varme i 1-2 minutter før du setter den opp. - Desto høyere temperatur du skal ha på pannen, desto lenger tid må du bruke på trinnvis oppvarming (termisk sjokk er ikke reklamasjonsgrunn). - Ikke skyll pannen i vann når den er varm. - Ved induksjon: aldri boosteffekt og helst ikke øverste effekt. - Vi anbefaler å bruke en kaldpresset rapsolje til steking da denne har et høyt røykepunkt og tåler høyere temperaturer. - Lar du en panne bli gjennomvarm vil du oppleve at du oppnår samme resultat på lavere temperaturer, i tillegg tar du bedre vare på pannen.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.