Le Creuset Signature støpejernsgryte rund 26 cm 6,3L svart
Le Creuset Signature støpejernsgryte rund 26 cm 6,3L svart
Kupong

Le Creuset

Signature støpejernsgryte rund 26 cm 6,3L svart

  • Ikonisk produkt, tilpasset den moderne familiens ønsker og behov
  • Holder utmerket på varmen
  • Livstidsgaranti

4 129,-

Ikke på nettlager

KLUBBTILBUD! Få 200,- i rabatt ved handel for 400,- eller mer. Gjelder ikke nedsatte varer, varer merket «bra deal» og enkelte unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Tilbudet forutsetter medlemskap i Tilbords kundeklubb og gjelder t.o.m. 31. mai.

Beskrivelse

Støpejernsgryten i den stilrene black onyx fargen fra Le Creuset gir deg en kapasitet på 6,3 liter og har en diameter på 26 cm. Denne gryten er en god følgesvenn når det kommer til å tilberede større måltider, takket være sine ekstra høye vegger som gir rikelig med plass. Uansett om du forbereder deilige supper eller hjertelige gryteretter, spesielt når du skal servere mange gjester, har denne gryten tilstrekkelig kapasitet til å imøtekomme 8-10 sultne mager. Du kan enkelt ta den med deg til bordet og invitere alle til å nyte maten.

Denne praktiske gryten er utstyrt med en varmebestandig knott som tåler temperaturer opptil 260 °C, noe som gir deg et sikkert grep selv når du bruker grytevotter for å løfte lokket. Den emaljerte innsiden av gryten forenkler også rengjøringen, slik at du kan bruke mer tid på å nyte maten og mindre tid på oppvasken.

Takket være de store og robuste håndtakene kan du enkelt manøvrere gryten fra komfyr til ovn og deretter til serveringsbordet, selv når du bruker grytevotter. Gryten er allsidig og fungerer like bra på komfyren, i ovnen, på induksjonstoppen eller til og med under grillelementene. Den solide støpejernskonstruksjonen holder varmen jevnt fordelt, noe som gir deg muligheten til å steke og brune maten akkurat slik du ønsker det. Det tettsittende lokket bidrar til å bevare fuktigheten og smaken i maten og sørger for at retten holder seg varm på bordet. For å opprettholde støpejernsgrytens ypperste kvalitet, anbefales det å tilberede maten ved en jevn, lav til middels temperatur.

Le Creusets omdømme for kvalitet er velkjent, og denne støpejernsgryten er intet unntak. Den er nøye produsert av de fineste materialene ved anlegg over hele verden og leverer den høyeste standarden som du forventer fra Le Creuset.
Produktdetaljer
EAN:
24147290902
Artikkelnummer:
21195261402430
Merke:
Le Creuset
Serie:
Signature
Kategori:
Støpejern
Opprinnelsesland:
Frankrike

Spesifikasjoner
Høyde:
19,2 cm
Bredde:
27,4 cm
Lengde:
35,3 cm
Vekt:
5,395 kg
Mål spesifikasjon:
Diameteren innvenndig målt er 26 cm
Kapasitet volum:
6,3 liter
Garanti:
Livstidsgaranti
Design og materiale
Farge:
Svart
Farge spesifikasjon:
Black Onyx
Materiale:
Støpejern
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Kan fryses:
Ja
Varmebestandig:
Ja
Temperaturområde:
260°C
Vedlikehold:
Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det. Tørk bort eventuelle rester fra basen og sidene. Hvis mat sitter fast, bør du fylle produktet med varmt såpevann og la det stå i bløt i 15 til 20 minutter før du vasker som vanlig. Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene. Tørk godt etter vask og oppbevar på et tørt sted.
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.