Hopp til hovedinnholdet
-40%
Sabor Moi støpejernspanne 24 cm svart
Sabor Moi støpejernspanne 24 cm svart
Sabor Moi støpejernspanne 24 cm svart
Sabor Moi støpejernspanne 24 cm svart

Sabor

Moi støpejernspanne 24 cm svart

  • En stekepanne du vil ha glede av i generasjoner
  • Produsert av 100% støpejern
  • Robust og solid

Førpris 999,-

599,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})

Klikk & Hent

Du får SMS når ordren er klar!


Kampanjeslutt: 03.08.2024

Beskrivelse

Gjør som Trond Moi og kokkeler de lekreste retter i støpejernspanne! Stekepannen som varer i generasjoner! Styrket med naturlig olje fra soyabønner.

Trond Moi om pannen:
En liten jernpanne er mye mer praktisk i mange sammenhenger der man bare lager 1-2 porsjoner, den blir kjappere varm, bruker mindre energi og er lettere å håndtere. Inne på Farmen brukte jeg jernpanne på det meste! Den funker knallgodt til all type matlaging.

Produsert av 100% støpejern - et robust materiale med gode egenskaper der varmen fordeles jevnt og gir fin stekeoverflate. Belegg er fremstilt i en nitrideringsprosess som sammen med naturlig olje fra soyabønne gir en ekstra beskyttelse og hindrer rust.

Passer alle koketopper samt grill. Bruk gryteklut da håndtakene blir svært varme. Ved bruk av støpejernspanne er det viktig å bruke tilstrekkelig med smør eller olje for å unngå fastbrent mat. Ved slik riktig bruk vil du kunne ha glede av støpejernspannen i generasjoner fremover.

Rengjør alltid støpejernspannen for hånd i varmt vann. Det er viktig at støpejernspannen er helt avkjølt før rengjøring. Unngå å bruke såpe da dette vil trekke ut fettlaget som har sin fordel i å forbedre og forlenge produktets levetid. Ved behov anbefaler vi å gni litt olje etter rengjøring iblant for å ivareta overflaten.
Produktdetaljer
SKU:
606259
EAN:
7070549195058
Artikkelnummer:
46208174
Merke:
Sabor
Serie:
Moi
Kategori:
Støpejern
Opprinnelsesland:
Sverige

Spesifikasjoner
Høyde:
4,5 cm
Bredde:
24 cm
Lengde:
39 cm
Vekt:
2,35 kg
Tykkelse på bunn:
4,5 mm
Kapasitet volum:
1,6 liter
Design og materiale
Farge:
Svart
Materiale:
Støpejern
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Ja
Gasstopp:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Redskapsanbefalinger:
Alle typer
Varmebestandig:
Ja
Vedlikehold:
Det anbefales å i blant gni litt nøytral matolje etter rengjøring, for å ivareta overflaten. Pannen rengjøres for hånd etter at den er avkjølt og såpe bør kun brukes om nødvendig. Dette for å bevare naturlig fettpatina som oppstår ved bruk og som vil kunne fungere som et slipp-lett belegg over tid. Om det brukes såpe, anbefales det å varme litt olje i den etter vask

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.