Hopp til hovedinnholdet
Cosori Cosori Premium airfryer hvit
Cosori Cosori Premium airfryer hvit
Cosori Cosori Premium airfryer hvit
Cosori Cosori Premium airfryer hvit
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Cosori

Cosori Premium airfryer hvit

  • Best i test airfryer 2022
  • Forhåndsinnstillinger: 11 Stk
  • 90% mindre fett

1 999,-

På nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Best i test 2021! Cosori Premium er en enestående airfryer som er i en klasse for seg selv. Dette er en airfryer av topp kvalitet med unike funksjoner som overgår konkurrentene. Det er ikke uten grunn at dette er en av de mest solgte modellene i verden med 4,7 av 5 stjerner basert på over 55 000 kundevurderinger. Ikke nok med dette, men den har også konkurrert mot de største airfryer merkene og vunnet best i test 2021 prisen av totalt flere titalls testsider både nasjonalt og internasjonalt. Blant annet har Forbes uttalt seg om Cosori og har plassert denne modellen øverst i en artikkel som en av de beste airfryer modellene i verden. Cosori Premium har vunnet den anerkjente Red Dot Design prisen i 2019 for det mest attraktive airfryer designet i verden. I tillegg til dette, har Premium modellen også vunnet best i test 2021 prisen av en titalls nettsider. Dette er med andre ord en airfryer av markedets beste kvalitet.

Forhåndsinnstillinger: 11 stk
Det finnes ingen begrensninger når det gjelder matlaging med Cosori Premium. Her får du 11 unike forhåndsinnstillinger som er tilpasset ulike matretter. Innstillingene består av: Kylling, fisk, frossen mat, grønnsaker, rotgrønnsaker, pommes frites, biff, reker, bacon, brød eller dessert.

Raskere og bedre kvalitet
Raskere tilberedningstid og bedre resultater på maten er 2 av mange fordeler med en Cosori Premium airfryer. Den kan tilberede mat 1,5 ganger raskere enn en vanlig ovn, noe som betyr at du bruker halvparten av tiden. Maten får også en sprø konsistens med en smak som overgår det meste.

90% mindre fett
Du skal ikke måtte trenge å forandre kostholdet ditt, så lenge du endrer tilberedningsmetoden. Cosori Premium kan luftfritere de fleste matretter med lite eller ingen olje. Derfor vil du kunne tilberede mat med opptil 90% mindre fett. Nyt mat som pommes frittes og kyllingvinger med god samvittighet.

Kapasitet: 2.2kg / 5.5 L (2-5 personer)
Vi kan garantere at det ikke eksisterer et annet merke på markedet med en slik kapasitet i denne størrelsen. Her får du en plassbesparende airfryer med firkantede kurver og robust materiale som sørger for en kapasitet på 2,2 kg. Dette tilsvarer mat til en familie på 2-5 personer.

Enkel å rengjøre
Hvis det er noe vi alle er enig om, så er det at oppvasken etter matlagingen er noe vi kunne spart oss for. Dette har vi tatt i betraktning og har derfor designet ikke-klebende matkruver. Mat og fett setter seg derfor ikke fast og du kan enkelt skylle kurvene i vasken. De kan også vaskes i oppvaskmaskinen.

PAKKEN INNEHOLDER
Premium ?Airfryer + Matkurv + Spydstativ med 5 spyd + 100 ulike oppskrifter

Hvorfor Cosori Premium Airfryer?
Prisvinner: Cosori Premium airfryer er uten tvil den mest prisvinnende modellen på det norske markedet og dette med god grunn. Det startet i 2019, da den vant Red Dot Desgin Award prisen for det mest lukrative airfryer designet i hele verden. Premium modellen har også blitt testvinner hos flere titalls testsider og blitt kåret som verdens mest populære airfyrer av Forbes.Funksjoner: Her får du en eksklusiv modell med 11 forhåndsinnstillinger, noe som gjør den helt unik. Utenom dette så har Cosori premium Pre Heat og Keep Warm funksjoner. Pre Heat varmer opp airfryeren og den klar før tilberedning av mat og Keep Warm er en funksjon som brukes når man ønsker å holde maten varm. Den har også en SHAKE funksjon som varsler deg om når du må riste på matkurvene / snu maten. Enkel å bruke: Dette er kanskje den mest brukervennlige airfryeren i hele verden. En vinklet touch skjerm gir deg muligheten til å styre alle funksjonene med 1 enkelt trykk. Den gir deg også varslinger om når maten må ristes eller når den er klar. Denne kan altså enkelt brukes av personer i alle aldersgrupper.
Produktdetaljer
SKU:
148085
EAN:
810043376662
Artikkelnummer:
KAAPAFCSNNR0022Y
Merke:
Cosori
Serie:
Premium
Kategori:
Airfryer
Modell nr:
CP158-AF

Spesifikasjoner
Høyde:
32 cm
Bredde:
30 cm
Lengde:
30 cm
Vekt:
5,4 kg
Kapasitet:
2,2 kg / 5,5 L (2-5 personer)
Tilbehør:
Matkurv, spydstativ, oppskriftshefte
Garanti:
2 år
Tekniske spesifikasjoner
Motorkraft:
1700W
Design og materiale
Farge:
Hvit
Material spesifikasjon:
Ytterlaget er laget av plast og aluminium og tilberedningskurven er laget av plast og teflon.
Vedlikehold og bruk
Håndvask anbefales:
Ja
Temperaturområde:
77°–205°C
Vedlikehold:
Kurvene tåler oppvaskmaskinen. Du kan også vaske kurvene med varmt såpevann og ikke-slipende svamp. Tørk av utsiden av airfryeren med en fuktig klut, om nødvendig. Rengjør innsiden av airfryeren med en litt fuktig klut. Ikke legg den i vann. Forsikre deg om at varmebatteriet er helt tørt før du slår på airfryeren.

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.