Hopp til hovedinnholdet
OBH Nordica Easy Fry & Grill Classic AG5018S0 airfryer 2-i-1 svart
OBH Nordica Easy Fry & Grill Classic AG5018S0 airfryer 2-i-1 svart
OBH Nordica Easy Fry & Grill Classic AG5018S0 airfryer 2-i-1 svart
OBH Nordica Easy Fry & Grill Classic AG5018S0 airfryer 2-i-1 svart
OBH Nordica Easy Fry & Grill Classic AG5018S0 airfryer 2-i-1 svart
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

OBH Nordica

Easy Fry & Grill Classic AG5018S0 airfryer 2-i-1 svart

  • XL-kapasitet på 4,2 l – perfekt til seks porsjoner
  • Med grillfunksjon for perfekt resultat og lekker «stripete» grillflate
  • 99 prosent mindre fett*

1 368,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Vil du overraske familien med en ekstra god og sunn middag, men har dårlig tid? Da er denne air fryeren akkurat det du trenger. En air fryer sirkulerer varmluft i høy hastighet, noe som gir perfekt stekeskorpe på maten. Alt blir sprøstekt på utsiden og mørt på innsiden, som særlig er en fordel når du tilbereder kylling. Den raske og varme luftstrømmen gjør det mulig å tilberede maten med 99 prosent mindre fett*. Smaken og følelsen er en kombinasjon av grillet og frityrstekt, men tilberedt med svært lite eller helt uten olje. Passer for deg som er helsebevisst og vil servere god mat som alle liker. En annen fordel er at air fryeren avgir svært lite lukt og matos når maten tilberedes. Air fryeren er perfekt å bruke i en stressende hverdag, og er uslåelig når du har invitert venner og vil by på noe ordentlig godt. Denne air fryeren har XL-kapasitet, som gjør det mulig å tilberede opptil seks porsjoner. Du velger selv en temperatur på opptil 200 grader, og dermed kan du tilberede alt fra sprø pommes frites, kylling og kjøtt til skalldyr, halloumi og grønnsaker med perfekt resultat. Varmen fordeles jevnt, og dermed blir all maten like sprø.

Det følger med en nettbasert oppskriftsbok som inneholder instruksjoner om temperaturer og 30 inspirerende oppskrifter på forskjellige retter, inkludert desserter. Når du har tilberedt et perfekt måltid kan du enkelt lagre innstillinger for tid og temperatur, slik at du kan bruke dem igjen neste gang. Easy Fry & Grill Classic har mange smarte funksjoner som gjør matlagingen enklere. Den har en 60 minutters timer med et høyt og tydelig signal, som varsler når maten er klar. Flere deler er avtagbare og kan vaskes i oppvaskmaskin. Denne air fryeren har dessuten grillfunksjon, og en rekke praktiske grilltilbehør følger med. Så mye bedre enn en vanlig ovn ingen forvarming, raskere tilberedning og bedre resultat (tilbereder pommes frites 49 ganger raskere enn i stekeovnen).

Reduserer strømforbruket med opptil 65 % når du bruker Easy Fry istedenfor stekeovn*.
* Sammenliknet med tradisjonell stekeovn, energiklasse A. Test utført i 2022 med frosne pommes frites.

Du får pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd - Vi gir deg muligheten til å prøve produktet hjemme i 100 dager. Hvis det ikke lever opp til forventningene dine kan du levere det til tilbake.

Produktet skal returneres til LG ELEKTRO AS i original emballasje, sammen med skjema og original kvittering. Alle våre vilkår og betingelser kan leses på linken under. Her kan også skjema lastes ned.

https://www.obhnordica.no/prov-i-100-dager
Produktdetaljer
SKU:
581875
EAN:
3045380022171
Artikkelnummer:
AG5018S0
Merke:
OBH Nordica
Serie:
Easy Fry
Kategori:
Airfryer
Modell nr:
AG5018S0

Spesifikasjoner
Høyde:
37 cm
Bredde:
31,4 cm
Lengde:
39,8 cm
Vekt:
6,7 g
Kapasitet volum:
4,2 liter
Design og materiale
Farge:
Svart
Materiale:
Aluminium
Material spesifikasjon:
Aluminium, plast

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.