KitchenAid Go Cordless blender 5KSBR256BM m/ batteri matt svart
KitchenAid Go Cordless blender 5KSBR256BM m/ batteri matt svart
KitchenAid Go Cordless blender 5KSBR256BM m/ batteri matt svart
KitchenAid Go Cordless blender 5KSBR256BM m/ batteri matt svart
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

KitchenAid

Go Cordless blender 5KSBR256BM m/ batteri matt svart

  • Kraften til å skape, kraften til å bevege seg
  • 3 trykknapper: PÅ/AV og Puls lar deg tilpasse miksen
  • For å blande smakfulle og sunne smoothies eller frosne drinker for å ta med på farten

2 091,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Go Cordless blender 5KSBR256BM matt svart, fra KitchenAid. Batteri er inkludert.

Kraften til å skape, kraften til å bevege seg. For å blande smakfulle og sunne smoothies eller frosne drinker for å ta med på farten. Innendørs og utendørs bruk.

Oppladbart 12V litium-ion-batteri. Gir optimal driftstid og ytelse. Gir opptil 20 minutters kontinuerlig kjøretid. Eliminerer begrensningene til en ledning.

Toppmoderne asymmetriske kniver i rustfritt stål som blander seg i 4 forskjellige vinkler. Spesialdesignet for å lage smoothies eller iskalde drinker med frosne ingredienser. For å trekke ingrediensene inn i midten for ultimat blanding og konsistens. Utformingen av 473 ml-beholderen slår innholdet tilbake ned mot bladene for å skape en kraftig blandevirvel for enkelt å blande smoothies og frosne drikker med konsistent konsistens og resultat. Inkluderer lokk. Perfekt for å ta drinker på farten

2 trykknapper: PÅ/AV og Puls lar deg tilpasse miksen

Maksimal initial batterispenning (målt uten arbeidsbelastning) er 12 volt. Nominell spenning er 10,8. Faktisk kjøretid vil variere avhengig av oppskrift og/eller vedlegg brukt. Batterilevetiden påvirkes av faktorer som batteriets alder og bruk.

Standard tilbehør
Beholderen på 473 ml og lokket er perfekt dimensjonert for enkeltporsjoner eller mindre oppskrifter og er praktisk å ha på farten. Beholderen tåler oppvaskmaskin (nederste hylle) og lokket tåler oppvaskmaskin (øverste hylle).

Toppmoderne asymmetriske kniver i rustfritt stål. Blander i 4 distinkte vinkler for å optimalisere kraft og ytelse for perfekte resultater.Tåler oppvaskmaskin (øverste hylle).

2 trykknapper: PÅ/AV og puls. 1 hastighet med tillegg av en pulsfunksjon. 1 hastighet på/av er en forhåndsprogrammert funksjon som fortsetter å kjøre i 1 minutt før den slås av per automatikk.

Oppladbart 12V litiumionbatteri og USB-C-kabel*/**/*** 5KRB12. Enkel å laste. Litium-ion-batterier lader raskere, varer lenger og har høyere strømtetthet for lengre batterilevetid i et mindre format. Full lading: Batteriet vil være fulladet i løpet av ca. 3 timer og når alle lysdioder lyser fast. Inkluderer ikke en USB-adapter.

Valgfritt tilbehør:
Ladedokk med fast kabel 5KRBC12
Ladedokken har en 91,44 cm lang kabel. Inkluderer en USB-A til USB-C ladekabel. KitchenAid Go ladedokkingstasjon er designet for hjemmet for å gi ledig plass til å lade batteriet og gjør det enkelt å bytte ut et nytt batteri**** hvis det går tomt. Den kobles til en USB-port for praktisk lading.
Produktdetaljer
SKU:
611417
EAN:
5413184002930
Artikkelnummer:
5KSBR256BM
Merke:
KitchenAid
Serie:
Go Cordless
Kategori:
Blendere
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
30,06 cm
Bredde:
12,21 cm
Design og materiale
Farge:
Svart
Farge spesifikasjon:
Matt svart
Materiale:
Plast

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.