Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-30%
Sabor Ultimate brødrister grå/kobber
Sabor Ultimate brødrister grå/kobber
Sabor Ultimate brødrister grå/kobber
Sabor Ultimate brødrister grå/kobber
Lagertømming

Sabor

Ultimate brødrister grå/kobber

  • For 2 skiver
  • Bruningen kan justeres etter ønske
  • Oppvarmings-/tinings- og stoppfunksjon

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

Elegant brødrister i sofistikert matt grå og blankpolert kobber. Brødrister for 2 skiver. Bruningen kan justeres etter eget ønske. I tillegg har brødristeren reheat/defrost og stopp funksjon. Smulebrettet kan tas ut for enkel rengjøring. Et lekkert tilskudd i Ultimate serien.

Brukerveiledning
- Still bruningsnivåbryter i ønsket posisjon og sett i brødskivene. Senk spaken for å riste brødskivene.
- Cancel-knappen vil lyse under ristingen. Du kan når som helst trykke på knappen igjen for å avbryte. Da vil lyset slå seg av.
- Toasten er klar når den popper opp sammen med spaken.
- Tin opp brødskiver ved å legge dem i og trykke på Defrost-knappen. De vil da varmes opp innen kort tid.
- Om du ønsker å varme opp toast som som har ligget og blitt nedkjølt, kan du enkelt senke dem ned i brødristeren igjen og trykke Reheat-knappen.
- Flytt aldri på brødristeren når den er i bruk.
- Vær forsiktig da brødristeren blir svært varm!
- Bruk aldri kniv eller andre skarpe gjenstander på og i brødristeren!
- Brødristeren er utstyrt med auto-off, som gjør at den automatisk slår seg av etter bruk, men husk å alltid dra ut stikkontakten.
Produktdetaljer
EAN:
7070549125505
Artikkelnummer:
46203234
Merke:
Sabor
Serie:
Ultimate
Kategori:
Brødrister

Spesifikasjoner
Høyde:
19.5 cm
Bredde:
14.5 cm
Lengde:
25 cm
Design og materiale
Farge:
Grå
Farge spesifikasjon:
Matt grå/blankpolert kobber
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
Stål 18/0
Vedlikehold og bruk
Vedlikehold:
Brødristeren skal aldri komme i kontakt med vann. Dette skader produktet og kan føre til kortslutning! Utsiden rengjøres med tørkepapir eller en fuktig klut. Brødristeren har et smulebrett som enkelt trekkes ut og gjør det lettere å rengjøre. Sørg for at brødristeren er helt avskrudd og nedkjølt når dette gjøres
Merkevaren

Sabor er 20 års ekspertise kokt ned til en serie produkter med solide egenskaper og profesjonell ytelse. Selv om Sabor har lagt vekt på lekker design i utformingen av deres kjøkkenutstyr, har de tatt høyde for det meste: travel hverdagsmiddag, røff behandling, høy temperatur og enkelt vedlikehold.

Se flere produkter fra Sabor

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.