Hopp til hovedinnholdet
KitchenAid Trådløs håndmikser 5KHMB732EBM matte black
KitchenAid Trådløs håndmikser 5KHMB732EBM matte black
KitchenAid Trådløs håndmikser 5KHMB732EBM matte black
KitchenAid Trådløs håndmikser 5KHMB732EBM matte black
KitchenAid Trådløs håndmikser 5KHMB732EBM matte black
KitchenAid Trådløs håndmikser 5KHMB732EBM matte black
Lagertømming

KitchenAid

Trådløs håndmikser 5KHMB732EBM matte black

  • Kompakt, trådløs håndmikser med funksjon for oppreist stilling
  • Oppladbart 12 V litiumionbatteri
  • Syv hastigheter

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Du kan lage opptil 200 kjeks på et fulladet batteri*, og batteriindikatoren viser når du må lade opp igjen. Med syv hastigheter kan du røre, blande, vispe og mikse alle favorittoppskriftene dine i den perfekte hastigheten. En Myk start-funksjon gir mindre sprut fra ingredienser, og den selvstående utformingen løfter vispene opp fra arbeidsområdet, slik at det blir mindre søl. Hvorfor ikke skaffe deg et matchende sett i favorittfargen din? Cordless Collection-serien har en mini-Foodprocessor, en stavmikser og en håndmikser, og alle selges separat. Den praktiske laderen er inkludert og fungerer på alle produkter i serien.

*Basert på fire partier med sjokoladekjeks.
**Dette produktet er ikke utformet for bruk utendørs.

Det oppladbare litium-ionbatteri gir deg optimal driftstid og ytelse, og kan lades fra tomt til fulladet på to timer. En batterilampe viser deg når det er på tide å lade. Er du utålmodig? Ikke noe problem. Du trenger ikke å vente til den er fulladet hver gang. Med en hurtiglading på 10 minutter kan du lage en kakerøre. Vi har tenkt på alt når det gjelder den trådløse håndmikseren. En myk start-funksjon hindrer sprut av ingredienser på grunn av høy starthastighet. Slik at du raskt kan blande deilige rører. Du kan røre, blande og vispe alle slags oppskrifter ? fra gamle favoritter til de nyeste trendene. Velg hastighet fra 7 nivåer, fra sakte røring for grove ingredienser til middels for å vispe smør og sukker hvitt, eller høy hastighet for å vispe eggehviter. Den nye trådløse kolleksjonen til KitchenAid inneholder mini-Foodprocessor, stavmikser og håndmikser. De selges separat, og du kan velge en farge som samsvarer.

I nesten et århundre har KitchenAid vært Serious About Food (tar mat på alvor), og produktene representerer en perfekt blanding av profesjonell ytelse, håndverkerkvalitet og ikonisk design.

Profesjonell ytelse
KitchenAid har alltid henvendt seg til profesjonelle for råd, innsikt og forslag til produktutvikling. Disse unike produktene, som har en anerkjent ytelse og produseres til høyeste kvalitet, vil tenne din kulinariske lidenskap. Uansett om du er nybegynner eller allerede godt på vei til å bli en ekspert, så er KitchenAid din perfekte partner. Alt utstyr er inspirert, utformet og utviklet i samarbeid med profesjonelle kokker. Resultatet av dette langvarige samarbeidet er en rekke produkter med en teknologi og materialer som gir overlegent profesjonelle resultater. Dette betyr stilige og høytytende kvalitetsapparater, og flere alternativer for dine menyer og kjøkkenutforming. Alle som virkelig vet betydningen av være serious about food, kan nå oppnå profesjonelle resultater takket være måten KitchenAid-produktene lages på.

Artisan-kvalitet
Det første vi oppdager i møte med KitchenAid er utformingen og konstruksjonen. Alle KitchenAid-apparater karakteriseres faktisk av godt håndverk, holdbarhet, avanserte materialer, robusthet og et øye for detaljer. Rustfritt stål formidler en følelse av holdbarhet og enestående kvalitet. Alle disse elementene kombineres harmonisk med omhyggelige detaljer og omtanke for design, både i store og små apparater.

Ikonisk design
Hele utvalget av KitchenAids små hvitevarer, store apparater og tilberedelsesverktøy har alltid skilt seg ut takket være tidløs, distinkt og tydelig design som setter preg på ethvert kjøkken, inspirert av den ikoniske kjøkkenmaskinen. Det er ingen tvil om at godt håndverk, holdbarhet, robusthet, kvalitetsmaterialer og øye på detaljer var og er grunnlaget for alle av KitchenAids små og store apparater, både frittstående og innebygde modeller.
Produktdetaljer
SKU:
135585
EAN:
8003437610264
Artikkelnummer:
5KHMB732EBM
Merke:
KitchenAid
Serie:
Cordless
Kategori:
Håndmikser
Modell nr:
5KHMB732EBM

Spesifikasjoner
Høyde:
29,7 cm
Bredde:
9 cm
Lengde:
19,2 cm
Vekt:
1,28 kg
Lengde på ledning:
ladekabel 152 cm
Garanti:
2 år
Design og materiale
Farge:
Svart
Farge spesifikasjon:
Matte black
Materiale:
Plast
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.