SMEG Mikrobølgeovn MOE25X krom
SMEG Mikrobølgeovn MOE25X krom
Nettsortiment

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

SMEG

Mikrobølgeovn MOE25X krom

  • Flott micrøbølgeovn med grillfunksjon
  • 5 funksjoner og 10 automatiske program
  • Totaleffekt på 1500 W

3 995,-

Få på nettlager
Kan sendes til butikk
BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Micrøbølgeovn med grillfunksjon. 5 funksjoner og 10 automatiske program. Totaleffekt på 1500 W, strøm; 6,25A, spenning 240V og frekvens 50Hz. Den er 51,5 cm lang, 43 cm bred, 30,5 cm høy og rommer 25 liter. Den roterende tallerkenen er 31,5 cm i diameter. Tallerkenen kan rengjøres i oppvaskmaskin. Innside og utside rengjøres med fuktig klut. Det kan benyttes stålpuss på utsiden. Husk at produkter som inneholder metall eller produkter av plastmaterialet melamin aldri skal benyttes i en mikrobølgeovn.

SMEG ble grunnlagt av Vittorio Bertazzoni fra Guastalla, et tettsted ved Reggio Emilia nord i Italia, og er i dag et av landets ledende produsenter av husholdningsapparater. De aller første Bertazzoni-kjøkkenene ble vist frem under Verdensutstillingen i Milano i 1906. Produktporteføljen vokste med årene og på 90-tallet la Smeg til enda flere produkter i de ulike produktseriene, deriblant fargede 50-talls retrokjøleskap, som snart skulle bli ikoniske produkter over hele verden. Småelektriske produkter i 50-talls design som kjøkkenmaskiner, brødristere, vannkokere mm lansertes for første gang i 2014.
Produktdetaljer
EAN:
8017709237431
Artikkelnummer:
46190903
Merke:
SMEG
Serie:
50's Style
Kategori:
Hvitevarer
Modell nr:
MOE25X
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
30.4 cm
Bredde:
42.8 cm
Lengde:
51.4 cm
Design og materiale
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Krom
Materiale:
Rustfritt stål
Merkevaren

Smeg forstår at det skapes vakre og tidløse gjenstander når arkitektur og kunst møtes. Denne kunnskapen har gjort at selskapet har samarbeidet tett med noen av verdens mest anerkjente arkitekter, for eksempel Guido Canali, for å skape husholdningsapparater som formidler Smegs filosofi perfekt – teknologi med stil.

Se flere produkter fra SMEG

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.