Bodum Bistro elektrisk kaffekvern stål

Bodum

Bistro elektrisk kaffekvern stål

  • Rask og effektiv
  • Holdbart skjæreblad med presis omdreining
  • Gjennomsiktig lokk gir synlighet for å oppnå ønsket grovhet

540,-

Ikke på nettlager

Beskrivelse

BISTRO Kaffekvern tar kaffebønnene fra grove til fine, raskt og effektivt. - Kvernen er kompakt og funksjonell- Sterkt, holdbart skjæreblad av rustfritt stål som snurrer med en presis omdreining.- Gjennomsiktig lokk gir synlighet for å oppnå ønsket grovhet.- Enkel trykknappkontroll muliggjør pulsvirkning eller kontinuerlig sliping.- Fyll med inntil 60 g kaffebønner, unngå å fylle helt opp.- Vaskes for hånd.- Praktisk ledningsoppbevaring i sokkelen.Mål:Høyde: 17,5 cmBredde: 10 cmLengde: 10 cmBruk og vedlikeholdKoble alltid ut knivkvernen og rengjør etter hvert bruk. Dypp aldri den elektriske kaffekvernen i vann: rengjør enkelt metallbeholderen med en myk børste og tørk den ren med en fuktig klut.RengjøringTrekk altid ledning ut av kontakten, førkaffekvernen skal rengjøres.Rengjør altid møllen straks etter bruk.Rengjør aldrig møllen med vann, og senkden ikke ned i vann.Metalbeholderen kan rengjøres med en tørr kost.Bodums visjon er ren og enkel. Bodum har som mål å bringe høykvalitets kaffe- og teløsninger og husholdningstilbehør til alle, i tråd med dine verdier. Bodum innoverer for å skape flotte design til rimelige priser basert på Bodums veiledende prinsipp om at form følger funksjonalitet, samtidig som Bodum holder øye med bærekraft, miljøansvar og respekt for velferden til sine ansatte, Bodums lokalsamfunn og planeten vår.God design trenger ikke være dyrt, Peter Bodum.
Produktdetaljer
EAN:
699965398859
Artikkelnummer:
1310003
Merke:
Bodum
Serie:
Bistro
Kategori:
Kaffekvern

Design og materiale
Farge:
Stål
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.