Wilfa Precision WSP-2A kaffetrakter
Wilfa Precision WSP-2A kaffetrakter
Wilfa Precision WSP-2A kaffetrakter
Wilfa Precision WSP-2A kaffetrakter
Wilfa Precision WSP-2A kaffetrakter

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Wilfa

Precision WSP-2A kaffetrakter

  • Testvinneren som må prøves!
  • Med avansert teknologi som garanterer perfekt bryggetemperatur
  • Gir 12 kopper

3 599,-

Ikke på nettlager
BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

Kaffetrakter best i test av TV2 hjelper deg som lar deg brygge kaffe i verdensklasse.

SVART Precision er ikke bare en ny kaffetrakter ? det er kaffetrakteren tenkt på nytt, som brygger den perfekte kaffen.

PERFEKT TEMPERATUR
Det er flere suksessfaktorer som må til for å brygge perfekt kaffe, og riktig temperatur er én av dem. Med Precision blir kaffen brygget med de mest optimale vanntemperaturer for best kaffesmak. Den har en perfekt temperatur gjennom hele prosessen. I motsetning til de fleste andre kaffetraktere holder Precision temperatur mellom 92 og 96 grader fra første til siste dråpe.

UNIK TEKNOLOGI
Innebygd pumpe tømmer trakteren helt for vann ved hver trakting, noe som er unikt ved denne kaffetrakteren, og du er sikret friskt rent vann ved trakting.

AVTAGBAR VANNTANK - ALLTID RENT VANN
Vannbeholderen er avtagbar, dermed er det enkelt å fylle på frisk vann hver gang rett i beholderen, samtidig som vannet alltid vil være rent. Vanntanken har måleindikator som sikrer rett mengde vann i forhold til gram kaffe. Med tradisjonelle kaffetraktere er det både praktisk og vanlig å bruke den tomme kaffekolben til å helle på vann i trakteren når ny kaffe skal brygges. Når dette gjøres, vil den nye kaffen smake gammel. For hver mikroskopiske kafferest som er igjen etter forrige gangs bruk (det er fettet fra kaffe som blir sittende fast i kolben) vil trakteren bli litt smaksatt av gammel kaffe. Etter en stund vil den nye kaffen smake gammel kaffe. Nettopp derfor har Svart Presisjon en avtagbar vannbeholder du kan fylle vann rett inn i. Du trakter aldri i annet enn vannet du nettopp fikk fra springen.

DRYPP-STOPP
Justerbar drypp-stopp gir perfekt kaffe, uansett hvor mange kopper du brygger. Filterholderene på Wilfa Svart Presisjon har justerbar åpning på undersiden, såkalt flow control. Flow control lar deg kontrollere vannhastigheten og dermed ekstraksjonen av kaffen, slik at du kan brygge like god kaffe hver gang, om det så er en kopp eller ti.

UNIKT DUSJHODE
Et unikt dusjhode sprer vannet jevnt utover kaffen, slik at alle smaksstoffene blir utnyttet til det fulle.

SMAKSSTOFFER
Alle smaksstoffene fra din kaffe vil bli fullt utnyttet med det unike spredningshodet som sprer vannet jevnt utover kaffen.

TIPS!
God kaffe er ikke forbeholdt noen få. God kaffe er forholdet mellom gode råvarer og nøyaktig brygging. Husk derfor å veie opp nykvernet kaffe og bruk alltid friskt vann.
Produktdetaljer
EAN:
7044876021755
Artikkelnummer:
602175
Merke:
Wilfa
Serie:
Precision
Kategori:
Kaffetrakter

Design og materiale
Farge:
Stål
Farge spesifikasjon:
Stål/svart
Merkevaren

Wilfa er et norskeid selskap som ble etablert i 1948 og er i dag en av Nordens ledende leverandører av småelektriske artikler til de tusen hjem. Wilfa er en ledende merkevare med fokus på design, kvalitet, sikkerhet og innovasjon.

Se flere produkter fra Wilfa

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.